Vi introducerer Windows 11

Vi introducerer Windows 11


Windows 11 bringer dig tættere på det, du holder af

Alle fremtidens nødvendigheder

Forfølg din passion, og maksimér din produktivitet med det nye Windows 11.

Bygget med værktøjer til at hjælpe dig med at multitaske, tænke, arbejde og interagere – alt er designet med fokus på simplicitet og intuition.

Gratis opgradering til Windows 11, når den bliver tilgængelig (se nedenfor)1

1 Opgraderingens udrulningsplan er ved at blive færdiggjort, men forventes at starte i slutningen af 2021 og fortsætte i 2022. Den specifikke timing vil variere efter enhed. Visse funktioner kræver specifik hardware, se her.

Interager med dem, du holder af

Med nye måder at kontakte familie og venner på går du aldrig glip af noget – uanset hvor de er, eller hvilken enhed de er på.

Kickstart din kreativitet

Forfølg din passion med en opdateret og rolig oplevelse, der er designet til at inspirere dit næste kreative projekt.

Maksimér din produktivitet

Gå fra "skal gøres" til "gjort" med værktøjer som Fastgørelsesassistent og Skrivebordsgrupper – så du kan multitaske ubesværet.

Vælg den browser, hvor du er i centrum

Uanset om du vil have ordnet noget, blive underholdt eller kommunikere med venner eller familie, kan denne browser skræddersys efter dine behov.

Vælg den browser, hvor du er i centrum

Uanset om du vil have ordnet noget, blive underholdt eller kommunikere med venner eller familie, kan denne browser skræddersys efter dine behov.

FAQ

Nyt Windows har samme kraft og sikkerhed som Windows 10, men med et nyt og opdateret design. Det har også nye værktøjer, lyde og apps. Hver detalje er nøje udtænkt. Det hele forenes for at give dig en god og intuitiv oplevelse på din pc.

Pc'er med Nyt Windows forudinstalleret kommer senere på året.

Det kan variere. Mange forskellige producenter vil tilbyde forskellige enheder, der vil køre Nyt Windows. Det hele til forskellige priser.

Pc'er, der leveres med Nyt Windows forudinstalleret, vil kunne købes hos mange forhandlere senere på året. Detaljer kommer senere.

Hvis dit tilbehør virkede med Windows 10 og opfylder Nyt Windowss krav, bør det virke med Nyt Windows. Hvis du vil være sikker, skal du kontakte din tilbehørsproducent.

De fleste Windows 10-pc'er, der sælges, vil kunne opgraderes til Nyt Windows. For at pc'en kan opgraderes til Nyt Windows, skal den opfylde minimumhardwarekravene, og visse funktioner kræver specifik hardware (Windows 11 specifikationer). Opgraderingens udrulningsplan færdiggøres stadig, men forventes at starte i slutningen af 2021 og fortsætte i 2022. Den specifikke timing vil variere efter enhed.

Der er par måder at se det på. Hvis du er på udkig efter en ny pc, skal du holde øje med "Gratis opgradering til Nyt Windows" på faktaskiltet. Du kan også spørge butiksassistenten.

Hvis din eksisterende Windows 10-pc har den nyeste version af Windows 10 og opfylder minimumhardwarekravene (Windows 11 specifikationer), vil den kunne opgraderes til Nyt Windows. Opgraderingens udrulningsplan færdiggøres stadig, men for de fleste enheder, der allerede bruges i dag, forventer vi den at være færdig engang i starten af 2022. Ikke alle Windows 10-pc'er, der er kvalificeret til at opgradere til Nyt Windows, får tilbudt opgraderingen på samme tid. Du kan se, om din pc er kvalificeret til opgraderingen, ved at downloade appen Tilstandskontrol for pc. Når opgraderingens udrulning er begyndt, kan du se, om den er klar til din enhed ved at gå til Indstillinger/Windows-opdateringer.

Ja! Windows 10 er fortsat en god version af Windows. Vi supporterer Windows 10 til og med 14. oktober 2025.

Opgraderinger til Nyt Windows vil blive udrullet i slutningen af 2021 og fortsætter i 2022. I denne periode vil vi foretage interne test og valideringer for din specifikke pc. Windows Update vil indikere, om og hvornår din pc er kvalificeret. Du kan tjekke ved at gå til Indstillinger/Windows Update.

Det er gratis. Men kun Windows 10-pc'er, der har den nyeste version af Windows 10 og opfylder minimumhardwarekravene, vil den kunne opgraderes. Du kan se, om du har de nyeste opdateringer til Windows 10 i Indstillinger/Windows Update.

En opdatering kan bestå af fejl- og sikkerhedsrettelser og nye funktioner i en version af Windows. De udrulles typisk i løbet af året. En opgradering er, når du skifter version, f.eks. skifter fra Windows 10 til Nyt Windows. Eller skifter fra Windows Home til Windows Pro.

Den gratis opgradering har ikke en specifik slutdato for kvalificerede systemer. Men Microsoft forbeholder sig retten til at afslutte det gratis tilbud på et tidspunkt. Slutdatoen vil tidligst være 1 år inden produktets udgivelse.

Ja. Du behøver ikke at opgradere til Nyt Windows. Vi vil fortsat supportere Windows 10 indtil 14. oktober 2025.

Nej. Nyt Windows og Windows 10 kræver ca. samme mængde diskplads. Under opgraderingen kan der dog kræves mere plads. Windows vil rense denne ekstra diskplads, ca. 10 dage efter opgraderingen er fuldført.

Nyt Windows er den nyeste version af Windows. Vi vil dog fortsat supportere Windows 10 indtil oktober 2025.

Alle dine filer og data overføres som standard. Vi anbefaler alligevel at sikkerhedskopiere dine filer før installationen. Få mere at vide om Sikkerhedskopiering af pc-mapper i OneDrive her.

Ja. Når du har installeret Nyt Windows-opgraderingen, har du 10 dage til at gå tilbage til Windows 10, og du bevarer alle dine filer og data. Efter 10 dage vil du skulle sikkerhedskopiere dine data og køre en "ren installation" for at gå tilbage til Windows 10.

Download og installation af Nyt Windows vil nok tage længere tid end en typisk Windows 10-funktionsopdatering. Du kan bruge din pc, mens du downloader det, og derefter har du mulighed for at planlægge installationen til et bestemt tidspunkt, hvor du ikke bruger din pc.

Hvis din pc opfylder minimumhardwarekravene, kan Windows 10 Home i S-tilstand opgraderes til Nyt Windows Home i S-tilstand. Hvis din Windows 10-pc kører Pro i S-tilstand, vil du skulle skifte væk fra S-tilstand for at opgradere til Nyt Windows Pro. Nyt Windows Pro er ikke tilgængelig i S-tilstand.

Du kan bruge appen Tilstandskontrol for pc til at se, om din enhed er kvalificeret til en opgradering til Nyt Windows. Mange pc'er, der er 4 år eller nyere, vil kunne opgraderes til Nyt Windows. De skal have den nyeste version af Windows 10 og opfylde minimumhardwarekravene.