Linksys® har været banebrydende inden for trådløse forbindelser siden 1988, som det første routermærke, der sendte 100 millioner enheder over hele verden. Linksys® er anerkendt for sin indflydelse på mesh-hardware, og den prisvindende Velop®-bevægelsesregistrering, og muliggør en tilsluttet livsstil med forenklet hjemmekontrol og virksomhedsstyring, forbedret sikkerhed og problemfrit WiFi.

Fokuser på de forbindelser, der betyder mest

WiFi er et værktøj, der giver dig mulighed for at skabe, arbejde, slappe af og forbinder dig til andre. Lad WiFi være den mindste af dine bekymringer, så du kan fokusere på de forbindelser, der virkelig betyder noget.

Opdag hvordan kombinationen af Mesh og WiFi 6 giver dig mulighed for at gøre alt dette og mere.

Til produkterne

Hvad er Velop® Mesh WiFi?

Mesh WiFi oprettes via en sammenkoblet række noder, der sikrer komplet signaldækning til alle dine enheder.

Intelligent Mesh™-teknologi går et skridt videre og fokuserer WiFi-signalstyrken baseret på din aktuelle placering i dit hjem.

Hvor signalet førhen blev svagere, jo længere du kom fra routeren, skaber nu Mesh et WiFi-tæppe over dit miljø og sikrer en ensartet og pålidelig forbindelse.

Til produkterne

WiFi 6 = WiFi forstærket

WiFi 6 er den næste udvikling af WiFi-teknologi, der leverer mere hastighed, dækning og kapacitet end nogensinde før.

Højere hastighed

Højere hastighed WiFi 6-routere giver dig ægte gigabithastigheder for en hurtigere forbindelse til at håndtere alle de nyeste streaming-, spil- og mobilteknologier.

Sig farvel til indlæsningssymbolet på din tv-skærm.

Mere kapacitet

Med 4X mere kapacitet end WiFi 5 (AC), uanset hvor mange enheder bruger til at streame, spille og forblive forbundet i dit hjem, kan WiFi 6 håndtere det.

Du behøver ikke længere bekymre dig om en ustabil forbindelse under dit videoopkald med familien.

Mere rækkevidde

WiFi 6 kan fokusere mere på enhederne i dit netværk og dækker svært tilgængelige steder og automatiske udendørslys, -kameraer og -højttalere.

Du kan bevæge dig frit uden at miste kontakten.

Udforsk vores WiFi 6 Mesh-systemer