Friheden kalder

Vi har genopfundet 100 % trådløs teknologi for at give dig mere fleksibilitet, så du kan bruge dine earbuds hvornår, hvor og hvordan, du vil. Elite 7 Pro vil revolutionere dit liv på farten.

Musik, gentænkt.

Opkald, genopfundet.

Justérbar aktiv støjdæmpning (ANC) og HearThrough giver dig maksimal kontrol, og de nyudviklede højttalere leverer kraftfuld lyd, der er unikt tilpasset. Med en elegant, minimalistisk profil er disse earbuds 16 % mindre end vores hidtil mindste – og det giver bedre komfort. Med op til 30 timers batteri og indbygget Alexa holder det din dag kørende – fra det første opkald til det sidste musiknummer.

Tydelige opkald, hvor som helst.

Jabra MultiSensor Voice™ -teknologi kombinerer fire kraftfulde mikrofoner, en avanceret Voice Pick Up-sensor (VPU) i hver earbud og vores egenudviklede Jabra-algoritmer. VPU-sensorerne aktiveres automatisk, når det blæser, og overfører din stemme via bone conduction-teknologi. Det betyder, at de kan registrere og reducere vind og anden forstyrrende støj – og du får frihed til at foretage opkald, uanset hvor du er.

Aktiv støjdæmpning

Der er støj overalt. I toget, på gaden, og når du arbejder. Vores kraftfulde justérbare aktive støjdæmpning (ANC) gør det muligt at forhindre, at den virkelige verden trænger ind i din musik. Vælg et af fem professionelt optimerede ANC-niveauer for at bestemme, hvor meget støj du vil reducere, og giv din musik lidt arbejdsro.

Den lydkvalitet, du har ventet på

Verden ændrer sig, og vi har brug for teknologi, der kan følge med. Derfor har vi genopfundet den 100 % trådløse teknologi for at give dig bedre lydkvalitet, tydeligere opkald, længere batteri- og lyttetid og større fleksibilitet i forhold til hvor, hvornår og hvordan du bruger dine earbuds. Med vores hidtil mest avancerede opkaldsteknologi vil Elite 7 Pro revolutionere dit liv på farten.

Hvorfor Jabra

Ultrakompakt design

For fremragende pasform og komfort.

Op til 8 timers batteri

Op til 30 timer med opladningsetuiet

Brug én earbud alene

i mono tilstand

Stemmeassistenter lige ved hånden

Indbygget Alexa og Google Assistent.*

*Kun Android

Tilpas din lyd

Skræddersy til din hørelse med Jabra Sound+ appen.