Jabra Elite 85t

Støjreduktion, stor lyd og kompakt design: Hvorfor nøjes, når du kan få det hele

Jabra Elite 85t ægte trådløse earbuds er udviklet til at give dig en ekstraordinær oplevelse med opkald og musik samt fuldt justerbar Jabra Advanced Noise Cancellation™, 12 mm højttalere til stor lyd, op til 25 timers batteritid (ANC til) og teknologi med 6 mikrofoner og vindbeskyttelse, der sikrer fremragende opkald. Og fordi det er Jabra, så er alt pakket i en lillebitte krop. Fordi ANC ikke kun står for aktiv støjreduktion … Jabra Elite 85t: Hvorfor nøjes, når du kan få det hele.

Anbefalet af Lyd & Billede og T3

Køb nu

JABRA ADVANCED ANCTM

Hvorfor nøjes, når du kan få det hele.

Jabra Advanced Active Noise Cancellation™-teknologi giver dig fuldstændig kontrol. En dedikeret ANC-chip driver vores fuldt justerbare digitale ANC. Juster ANC-niveauet (for at fjerne den støj, du ikke vil høre), eller juster HearThrough-niveauet (for at lukke de lyde, du gerne vil høre, ind) ved hjælp af de dobbelte skydere i Jabra Sound+-appen. Og fordi det er Jabra, er det hele pakket i et meget kompakt design, så der heller ikke gås på kompromis med størrelsen.

MUSIK

Stor lyd. Lille krop.

12 mm højttalere, en equalizer, der kan tilpasses, og AAC- og SBC-codecs for fyldig, detaljeret lyd, der giver dig kraftfuld bas i en meget lille krop. Al den store, imponerende, overvældende lyd i en kasse så lille, at du skal se (og høre) det for at tro på det.

Du har aldrig hørt musik på helt samme måde som før.

PERSONLIG LYD

MySound er din lyd.

Alle hører forskelligt. Din yndlingssang? Alle, der hører den, hører noget forskelligt. Vi ved, at det er umuligt at forbedre en klassiker – for, som man siger, så er der jo ingen grund til fikse noget, der allerede fungerer – men det gik op for os, at vi kunne gøre den musik, du elsker, endnu bedre ved at revolutionere den måde, du hører den på.

MySound er vores nyeste banebrydende teknologi, der giver dig mulighed for at høre din musik på præcis den måde, den var beregnet til at blive hørt på – professionelt optimeret og konfigureret via en høretest i appen og derefter kalibreret på dine hovedtelefoner. Resultatet er musik, der er perfekt skræddersyet til din individuelle høreprofil.

MyFit tester forseglingen i dine earbuds for at forbedre den aktive støjreduktion (ANC) og give en bedre lydperformance. Tag MyFit-testen i appen Sound+.

OPKALD

Tal sammen.

Vi ved, at du ikke vil gå på kompromis med opkaldskvaliteten. Og det behøver du heller ikke. Så da vi byggede Elite 85t, gik vi heller ikke på kompromis og lagde ikke kun to, men tre, kraftfulde, professionelle mikrofoner i hver earbud.

Men ikke nok med det. Vi har også tilføjet Sidetone, så du kan høre din egen stemme under opkald (uden at skulle råbe), og vi har tilføjet vores nyeste og mest avancerede vindbeskyttelsesalgoritmer. Så dine samtaler er tydelige og skarpe, når det er vigtigt, så du (og den, du taler med) kan nyde godt af tydelige opkald, som I aldrig har oplevet det før.

BATTERI

Trofaste buddies.

Vi brugte vores højtudviklede batteriteknologi til at sikre, at de kan holde trit med dig i op til 5,5 timer på en enkelt opladning med ANC slået til og op til 25 timer med det kompakte ladeetui. USB-C- og Qi-certificeret til trådløs opladning. Hurtig opladning giver 1 times afspilning på 15 minutter.

Med ANC/HearThrough slået til i op til 25 timer og med ANC/HearThrough slået fra op til 31 timer.

PASFORM OG KOMFORT

Tusindvis af ører.

Vi har scannet tusindvis af ører og behandlet resultaterne med vores avancerede algoritmesimulator for at udvikle de mest højtydende earbuds med den bedste pasform. Og ved hjælp af de nyeste miniaturiseringsteknikker har vi stoppet al vores avancerede teknologi i et kompakt, nyt design.

Vores nyeste earbuds er et halvåbent design med ventilationsåbninger, der forhindrer trykopbygning i øret, mens de medfølgende ovale EarGels™ af blød silikone i tre forskellige størrelser garanterer en sikker og støjreducerende pasform, der booster lydkvaliteten og sikrer høj bærekomfort hele dagen.

HOLDBARHED

Med dig hele vejen.

Når det kommer til trådløse earbuds, vil du gerne være sikker på, at de er fremstillet af robuste materialer.

Vi gik ikke på kompromis, da vi byggede de små earbuds af solide, holdbare materialer, så de er skabt til at holde – og IPX4-standarden sikrer, at de holder vand ude. Så behøver du ikke bekymre dig om dine earbuds, hvis du bliver fanget i en regnbyge.

Og vi bakker det op med en 2 års udvidet garanti* mod støv og vand, så dine earbuds er dækket (hvis uheldet er ude).

MYCONTROLS

Du har kontrollen.

Mange ting er defineret på forhånd og kan ikke ændres, men takket være den nyeste teknologi i vores Sound+-app – MyControls – er knapstyringen på dine earbuds ikke én af dem. Det betyder, at du nu kan ændre brugen af knapperne til at starte afspilning, springe til næste nummer, besvare opkald og afvise opkald m.m. direkte fra Sound+-appen.

Med MyControls er det dig, der bestemmer.

BRUG DINE ORD

Elite 85t kan bruges sammen med Alexa, Siri® og Google Assistant™, så din foretrukne stemmeassistent er aldrig langt væk.

SOUND+

Ud af boksen.

Vi kan godt lide at tænke ud af boksen. Dine Elite 85t earbuds lyder allerede fantastisk, når du for første gang pakker dem ud af æsken, men ved at downloade Sound+-appen kan du gøre dem endnu bedre. Vi har skabt et enestående sæt ekstra funktioner, der kun er tilgængelige i appen, så du får mulighed for at opgradere hele oplevelsen.

MySound og MyControls, opkaldsindstillinger, equalizerindstillinger og mulighed for brugertilpasning – Sound+ giver dig helt unikke oplevelser ved både samtaler og musik, helt uden at gå på kompromis.

Registrering påkrævet med Jabra Sound+-appen.