Det mest kraftfulde GoPro kamera nogensinde

Maxed-out hastighed og ultimative enkelthed mødes i det mest kraftfulde GoPro kamera nogensinde, Hero10 Black. Den revolutionerende nye GP2 chip optager 5.3K video med dobbelt billedhastighed1, fotos i 23 MP, har forbedret ydeevnen i svagt lys og imponerende HyperSmooth 4.0 videostabilisering i alle tilstande. For at gøre det nemmere for dig er HERO10 forbundet med skyen – så snart du indlæser det, overføres dine billeder automatisk til skyen.2

For at fejre denne milepæl til kameraet og dens revolutionerende nye GP2 motor, har HERO10 Black et særlig cyan blå GoPro logo på forsiden og et matchende HERO10 Black logo på siden. Det gør det også lettere at skelne det fra HERO9 Black, som har samme design. HERO10 Black er fuldt ud kompatibel med alt HERO9 Black moduler og tilbehør.

Galaxy Z flip3

Billeder i høj opløsning + videoer, høj billedhastighed

De skarpeste GoPro-billeder nogensinde. HERO10 er opgraderet til utrolige 23 MP-fotos og 5,3K-videoopløsning med 60bps og tilbyder dobbelt billedhastighed til utroligt stabile bevægelser. Plus, der er 8x slowmotion på 2.7K, og du kan sætte videoer på pause samt tage stillbilleder i 15.8MP fra 5.3K video, som vil være fantastiske.

Galaxy Z flip3

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth har aldrig været mere smooth, og det er nemt altid at indstille den bedste stabilisering. Derudover får du endnu bedre ydeevne i svagt lys og horisontudjævning med en højere hældningsgrænse, så dine billeder ser helt lige ud når som helst.

Galaxy Z flip3

Webcam + streaming

Brug din GoPro som det fedeste webcam på markedet. Du kan drage fordel af de alsidige funktioner, selv når du streamer. Dine optagelser vil se utrolig stabile ud, når du video blogger med fremragende HyperSmooth stabilisering og skarp opløsning.

1 Sammenlignet med HERO9 Black med GP1
2 På Wi-Fi-netværket derhjemme. GoPro-abonnement kræves.

De faktiske produktspecifikationer kan variere, og alle funktioner og andre produktspecifikationer kan ændres uden varsel eller forpligtelse. GoPro, HERO og deres respektive logoer er varemærker eller registrerede varemærker til brug for GoPro, Inc. i USA og andre lande. Bluetooth-logoet er et registreret varemærke til brug for Bluetooth SIG Inc., og enhver brug af dette varemærke skal være underlagt en licens. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. © 2021 GoPro, Inc. Eksklusiv.