Ekstremt alsidig med maksimal ydeevne

Optag. Lad op. Slap af. Det er alt, hvad der skal til for at sende fantastiske highlight-videoer til din telefon – helt automatisk.1Start med at optage dine eventyr med HERO11Black – den mest kraftfulde GoPro indtil nu. Den er udstyret med LCD-skærme foran og bagpå, så du kan indramme dine billeder helt perfekt, og den nye billedsensor giver det højeste og bredeste synsfelt nogensinde på et HERO-kamera. Resultatet er højere billedkvalitet, bedre videostabilisering og fleksibilitet til at forvandle dine optagelser til brede biografoptagelser eller ekstra høje lodrette optagelser til opslag på sociale medier.

5,3K-video og 27MP-billeder hjælper dig med at genopleve dine bedste øjeblikke i betagende detaljer, mens den Emmy®-vindende HyperSmooth 5.0-stabilisering med Horizon Lock holder dine optagelser lige, selvom dit kamera roterer alle 360 grader. Efter dit eventyr skal du blot tilslutte din GoPro, når den er tilsluttet dit Wi-Fi derhjemme. Under opladningen uploades dine optagelser automatisk til skyen og bruges til at lave en highlight-video med rytmesynkroniseret musik og effekter. Videoerne sendes automatisk til din telefon, klar til at blive delt.

Galaxy Z flip3

Revolutionerende ny billedsensor

HERO11 Blacks nye, kraftfulde billedsensor leverer det mest omfattende synsfelt nogensinde på et HERO-kamera lige fra æsken. Den giver dig et ekstra stort lærred til din kreativitet ved at fange mere af himlen og horisonten i hvert eneste billede. Du skal blot bruge GoPro Quik-appen til f.eks. at zoome ind, beskære dine billeder og justere højde-bredde-forholdet, samtidig med at du bevarer de fyldige teksturer og skarpheden i dine optagelser.

Galaxy Z flip3

Utrolig billedkvalitet

Med 5,3K-video, der giver dig 91% mere opløsning end 4K og hele 665% mere end 1080p, fanger HERO11 Black det hele med knivskarpe detaljer og biograflignende billedkvalitet. Et vandafvisende objektivdæksel hjælper også med at eliminere fejlstråling i objektiver og andre artefakter, så dine billeder og videoer bliver endnu mere fantastiske.

Galaxy Z flip3

Emmy®Award-vindende HyperSmooth Stabilization

HyperSmooth har aldrig været bedre. Og nu har den vundet en meget stor pris for sine vanvittigt bløde optagelser – Emmy®2021 for sensor indbygget i kameraet og software-stabilisering. HyperSmooth 5.0 hæver barren endnu mere med Horizon Lock, forbedret stabilisering til 4:3-billedforhold takket være vores nye billedsensor og AutoBoost til maksimal stabilisering med minimal billedbeskæring. Kør på cykel, skøjt, løb på ski, jag børnene gennem parken, eller få nogle fantastiske POV-billeder med kæledyr – selv de mest rystede optagelser bliver silkebløde.

1 Inden for dit Wi-Fi-hjemmenetværk. GoPro-abonnement påkrævet. GoPro-abonnement er tilgængeligt i udvalgte områder. Annuller til enhver tid. Besøg gopro.com for info og tilgængelighed.

2 Horizon Lock er ikke tilgængelig ved optagelse af video i formaterne 5.3K60, 4K120, 2.7K240 og 1080p240. Horizon Leveling vil blive anvendt til disse højtydende indstillinger.

3 Kræver standard USB-C til USB-C eller standard USB-A til USB-C og Apple® Lightning til USB-kameraadapter, afhængigt af enheden.

4 Resultatet er baseret på test med HERO11 Black ved brug af det medfølgende Enduro-batteri med optagelse af 4K120-video sammenlignet med HERO10 Black ved brug af det medfølgende standardbatteri ved en temperatur på 25 °C.

5Sælges separat.