Altid strøm, når du har brug for det

Nu er det slut med bekymringer om at løbe tør for strøm i sommerhuset, på rejsen eller når du arbejder på farten. Nye Yeti-200x-lithium er et bærbart kraftværk med den seneste hurtigopladningsteknologi. Takket være en højhastighedsport kan du oplade bærbare computere, tablets, kameraer og telefoner med USB-C på ingen tid - igen og igen. Hvad siger du til for eksempel 20 opladninger af en smartphone eller fire opladninger af din bærbare? Et stort plus er, at du kan oplade din Yeti med bærbare solpaneler, når du er væk fra elnettet.

Til produkt

Førsteklasses høretelefoner med lang batteritid

Hører du til dem, der synes, at der er forskel på lyd og lyd? Så må du ikke gå glip af Sonys seneste trådløse over ear-høretelefoner. En ægte testvinder med avanceret støjreducering, indbygget mikrofon og førsteklasses lyd. Høretelefonerne har masser af smarte funktioner, så de fungerer ligeså godt på caféen som på arbejde. De er optimeret til Alexa og Google Assistent, og du kan tilslutte to Bluetooth-enheder samtidig. Og med op til 38 timers batteridriftstid kan du lytte komfortabelt hele dagen.

Til produkt

Opnå biograffølelsen derhjemme

Opgrader efterårets sofahygge med Philips’ nye Smart OLED Ambilight-tv. Den nye OLED-teknologi giver dybere sort, mere levende farver og skarpere kontrast i alt fra HDR-film til spil og sport. Ambilights lys følger det, der sker på skærmen og skaber en stemning i hele rummet via smart bagbelysning. Dolby Digital og Dolby Atmos avancerede billed- og lydteknologi giver dig biograffølelsen, og tv’et har indbyggede funktioner som app-galleri og stemmeassistent. Vil du skifte kanal eller til spillekonsol uden at fjerne hånden fra skålen med chips? Så skal du bare spørge Alexa.

Til produkt

Et multisportur med ekstra alt

Nu kan du få alt fra kort til dine favoritsange med til træningen. Garmin fenix 6X Pro er et multisportur deluxe med indbygget GPS, som er blevet opgraderet til at passe til selv den mest kræsne eventyrer. Du får overblik over sundhedsdata som for eksempel pulsmåling, kalorieforbrug, hjertefrekvens og iltning af blodet. Til udøveren af vintersport er der forudindlæste skikort over mere end 2000 steder rundt omkring i verdenen - eller 41.000 golfbaner, hvis det er noget for dig. Batteriet holder i op til 80 dage i strømsparetilstand, og du kan nemt holde styr på forbruget. En anden nyhed er, at du kan betale med Garmin Pay og overføre spillelister fra Spotify.

Til produkt

Xiaomi Roborock S5 Max Black

Und dig selv flotte, rene gulve hver dag med S5 Max. Den er bygget til at give dig problemfri gulvvask og har en stor vandtank, præcisionsvandkontrol, virtuelle ingen-vask-zoner og meget mere. Kombineret med præcisionskortlægning med laser, avanceret navigering og intensiv støvsugning har det aldrig været nemmere at opnå rene og pletfrie gulve.
Alt, du skal gøre, er at opsætte den og komme videre i din hverdag. Roborock bruger avanceret teknologi, der er designet til at hjælpe dig, så du kan bruge mindre tid på huslige pligter og mere tid på det, du kan lide.

Til produkt