GoPro Max

Optag videoer med uovertruffen stabilisering og fang utrolige 360-graders billeder.

GoPro Max kan ved første øjekast ligne forgængeren med samme maksimale opløsning, batteritid og hårdførhed, men kameraet er altså opgraderet hele vejen igennem. Billedstabiliseringen Hypersmooth manglede helt i GoPro Fusion. Du er heller ikke begrænset af kun at se ting foran dig. Bevæg dig rundt i billedet og beslut dig for, hvilken retning du vil fokusere på. Spol tilbage, se samme klip igen. De såkaldte ”fingre” er nu bygget ind i selve kamerahuset, så du ikke skal bruge et cover for at montere kameraet på et stativ eller i en holder. Endvidere har kameraet nu 6 mikrofoner i stedet for 4, og det giver bedre stereolydoptagelse. Et nyt objektiv fås nu i form af det tyndere ”Narrow”, som passer til nærbilleder. Skift nemt mellem de fire forskellige forudindstillede tilstande cinematic, sport, slowmotion og standard. Nye funktioner som TimeWarp og live-streaming gør GoPro Max endnu sjovere at bruge.

Sony WF-1000XM3 NC

Hør lige det, du gerne vil høre.

Find fokus, luk omgivelserne ude og pas på hørelsen takket være HD-støjreduceringsprocessoren QN1e. Ved at reducere og blokere omgivelsernes lyde kan du fokusere på at slappe af eller fokusere på det, du gerne vil fokusere på. Samtidig beskytter du din hørelse, eftersom du ikke behøver at skrue op for lydstyrken. Alle lyde lukkes dog ikke ude, da du ellers risikerer ikke at opfatte det, der sker rundt omkring dig, som i sin tur kan føre til farlige situationer - ikke mindst i trafikken. Indeni høretelefonerne er der et lillebitte men kraftfuldt 6 mm-element, som giver en klar, fyldig og heldækkende lyd. Og hvis det ikke var nok, opskalerer Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) komprimerede digitale musikfiler til tæt på High Resolution Audio-kvalitet.

LG OLED77C9PLA 77" 4K smart OLED

Ultratyndt, stemmestyret tv, som optimerer billede og lyd vha. AI.

LG OLED C9 77’’ er et stemmestyret tv, som byder på naturtro billeder i 4K HDR og understøtter de største streaming-tjenester direkte i sin smarte grænseflade. Et ultratyndt OLED-panel på en ramme af glas skaber en illusion af, at tv'et svæver. Den kraftfulde AI-processor optimerer ikke bare billedet og lyden ud fra det, du ser på, men også ud fra lyset i rummet. OLED er for øvrigt den eneste tv-teknologi, som via organiske pixels kan vise perfekt sort og ægte mørke. En nat skal trods alt være sort, ikke mørkegrå. Klik dig igennem menuer med den integrerede stemmeassistent (understøtter Google Home og Amazon Alexa) for at starte favoritserien på din streaming-tjeneste. 4K Cinema HDR gør, at du kan se flere serier og film i optimal kvalitet, uanset format og platform.

Sony A7 III ILCE-7M3

Tag billeder i fri hånd uden rystelser.

Fuldformatsensor på 24 MP og 4K-video. Integreret 5-akset billedstabilisering sørger for, at du kan tage billeder i fri hånd uden rystelser. Det spejlløse systemkamera har plads til to hukommelseskort, så du har mulighed for at optage en hel del uden at være begrænset af hukommelsen. Videofunktionen bruger hele fuldformatsensorens bredde og giver dig mulighed for at optage 4K-video. Programmér og skræddersy knapperne udenpå kameraet med de funktioner, du vil have skal være let tilgængelige. Den nye bagbelyste CMOS-sensor på 24,2 megapixel leverer billeder af højeste kvalitet i de mest varierende lysforhold, autofokussystemet gør det nemmere at følge motiver, som bevæger sig på en uforudsigelig måde, og serieoptagelse med 10 billeder pr. sekund optager alle typer af motiver. Det er derfor det blev årets kamera 2018-2019.

Garmin Fenix 6 Pro Black W/black band GPS Watch

Elegant og hårdfør multisportsur med sofistikeret design.

Garmin Fenix 6 Pro er designet til at bæres dagen lang. Tilføj kort, musik og intelligent tempoplanlægning og hæv barren for din træning. Den hele tiden tændte skærm på 1,3’’ er hele 18 % større end på de tidligere modeller i Fenix-serien. Uret er testet i overensstemmelse med amerikanske militærstandarder med 14 dages batteritid i smart watch-tilstand og 10 timer i GPS-tilstand med musik. Multisportsuret har adgang til flere globale netværkssatellitsystemer for navigation i mere krævende miljøer og er udstyret med alt fra præstationsdata til avanceret træningsstatus.