EZVIZ BC1-sæt Sikkerhedssystem

EZVIZ, et globalt brand inden for intelligent hjemmesikkerhed, fokuserer på at skabe en sikker, bekvem og intelligent tilværelse for brugerne via intelligente enheder, en cloud-baseret platform og AI-teknologi. EZVIZ har nu lanceret det nye, ledningsfri batterikamerasæt BC1, som er udstyret med et imponerende genopladeligt 12.900-mAh batteri, som holder i op til et år på en fuld batteriopladning. Du får med andre ord 365 dage med ro i sindet.

Køb nu

Ultralang batterilevetid giver ro i sindet hele året

Når det ledningsfri BC1-kamera bruges sammen med en basestation, giver det god beskyttelse af hjemmet i op til et helt år på en enkelt opladning*.

*Data stammer fra strenge test i EZVIZ-laboratoriet under standardbetingelser

Bevægelsesadvarsler er mere præcise end nogensinde før

BC1-kameraet integrerer en PIR-sensor og en algoritme til persondetektion. Det er intelligent nok til at skelne mellem personer og andet, som er i bevægelse, så du kan være sikker, samtidig med at du får færre uønskede notifikationer.

Tydeligt nattesyn

Med de to indbyggede spotlights kan BC1 gengive levende farvebilleder selv i kulsort mørke. Det giver dig mulighed for at se vigtige detaljer, der ellers ville gå tabt.

En opmærksom vagt over din ejendom

Brugeren kan indstille specifikke tidsrammer for detektion. Når kameraet detekterer formen af en person, aktiverer BC1 automatisk en sirene og blinker med to spotlys* for at gøre personen opmærksom på, at vedkommende er detekteret.

*Spotlysene blinker ikke, når nattesynsfunktionen er aktiveret

Stemmemeddelelser, der kan tilpasses

BC1 har et gennemtænkt design, der giver dig mulighed for at oprette unikke talemeddelelser* til hilsen eller afvisning.

*Understøtter optagelse af tre 10-sekunders lydbeskeder

Bygget til at holde

BC1-kameraet er udstyret med IP66-indkapsling, der yder høj beskyttelse mod støv og vand og leverer langvarig beskyttelse under selv de barskeste vejrforhold.

Andre populære produkter fra EZVIZ