Når du sidder derhjemme, er det vigtigt, at du aflaster og variere din arbejdsstilling. Vi har talt med en fysioterapeut for at få at vide, hvad man skal tænke på, og hvilke produkter man skal satse på for at arbejde mere ergonomisk.

"Støtte til bærbar computer. Det synes jeg virkelig, at flere burde satse på. Gerne en, som er let at tage med, og som kan justeres i højden"

Inge Forchhammer, fysioterapeut på Lidingö Fysioterapi

Hjemmekontorpakken

Hvis du tager hjemmearbejdet alvorligt, er det en god idé at satse på Nordic Office FlexiDesk, et hæve-/sænkebord i praktisk format, hvor du nemt kan variere din arbejdsstilling, så du slipper for unødvendig belastning af ryg, nakke og skuldre. Med Prokord Deskmounts skrivebordsbeslag til computerskærme kan du hæve, sænke eller vippe skærmen med én hånd. Et enkelt og stabilt computerstativ, som også løser opgaven, er Kensingtons Monitorstativ Plus. Suppler med den ergonomiske mus Rollermouse Mobile fra Contour Design.

Designpakken

Det behøver ikke at gå ud over designet, når man vil variere sin arbejdsstilling. Tag et kig på Nordic Office FlexiDesk, et hæve-/sænkebord i praktisk format, som hjælper dig med at mindske belastningen af ryg, nakke og skuldre. Forkæl dig selv med Arozzis kontorstol Vernazza, Kensingtons stilrene støtte til bærbar computer Monitorstativ Plus og den futuristiske bordlampe Inlite LED fra Sun-Flex.

Arbejd-hvor-som-helst-pakken

Med Kensingtons støtte til bærbar computer Easyriser Go kan du justere din computerskærms højde og vinkel. Den holder også din computer mere kølig og kan nemt klappes sammen, så du sparer plads i tasken. Pak støtten til din bærbare computer ned i den rummelige og slidstærke rygsæk Cirafon Backpack City med plads til det stilrene og trådløse tastatur VoxiconSlim 200W og den flotte trådløse mus M705 Business fra Logitech.

Rygpakken

Ondt i ryg og skuldre? Et første skridt kan være at variere din arbejdsstilling ved at sidde om formiddagen og stå om eftermiddagen. Gør det med Kensingtons hæve-/sænkeskrivebord SmartFit Sit/Stand Desk.

Husk at tage mikropauser. Hvorfor ikke balancere på Backapps balancebræt 360, hvor du kan træne dine led og muskler, forbedre din holdning og blodcirkulation samt forbrænde flere kalorier, end når du står stille?

Træningspakken

Et blødt og smidigt balancebræt gør det nemt at træne i arbejdstiden. Brug aflastningsmåtten Standup fra Matting, når du står op. Den fordeler belastningen på dine fødder. Skift mellem at stå på aflastningsmåtten og balancere på en balancebold for at træne og styrke ryg, krop og ben og få en bedre holdning. Smarturet Fitbit Versa 3 har alt, hvad du har brug for, når du vil træne og har lyst til at lade mobilen blive derhjemme.