RollerMouse øger din effektivitet og livskvalitet

I dag bruger de fleste af os en computer i vores daglige arbejde, og det kræver ofte kontakt med områder som arme, ryg, skuldre, nakke, hænder og håndled. De fleste af os tænker ikke over de gentagne bevægelser, der følger ved brugen af den traditionelle mus, som blev opfundet i 60’erne og som ikke har ændret sig meget siden. Men i sidste ende er der mange der bemærker, at disse bevægelser ikke er naturlige for kroppen, og det forårsager ofte smertefulde følger i håndled, arme, nakke og skuldre.

RollerMouse kan være løsningen på ineffektivitet, sygefravær og dyre behandlinger, eftersom en central placering for kroppen ganske enkelt er. Ved brug af RollerMouse slapper dine hænder, arme, skuldre og nakke af under arbejdet, og giver dermed et farvel til alt fra spændinger, ensformige anstrengelser og musearm. Med en RollerMouse sidder du automatisk i en ergonomisk position, og arbejder med begge hænder foran kroppen, hvilket er den mest afslappende position, fordi du bruger og spænder over de mindste muskler.

Kort & godt:

  • Det bør være nemt at sidde i en god stilling for at lette belastning på kroppen og undgå smerter. Rollermouse hjælper dig til at sidde i en neutral stilling.
  • At sidde timer foran computeren tærer på kroppen. Derfor bør du sidde i en neutral position det meste af tiden og sørge for at skifte stilling flere gange i løbet af dagen.
  • Lad Rollermouse gøre det lettere for dig. Den bedste position, er den næste position. For at udføre kreativt og detaljeret arbejde har du brug for de rette værktøjer. Samtidig bør du holde din krop frisk og smertefri.
  • Med en Rollermouse får du et præcisionsværktøj, der hjælper dig med at finde en neutral kropsholdning og dermed balancere dine anstrengelser mellem flere muskelgrupper, så du reducerer smerter og mindsker belastningen på din krop.