Hej! Du bruger en gammel browser. Hvis du vil bruge alle funktionerne på vores websted, anbefaler vi, at du besøger os med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Microsoft Edge.

iPhone 12. Sig hej til 5G.

iPhone 12 tager udviklingen et skridt videre med lynhurtigt 5G1 og A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Nyt dobbeltkamera­system. Og en krystalklar Super Retina XDR-skærm, hvor du kan se hver eneste detalje.

1 Skærmen har afrundede hjørner. Målt som en rektangel er skærmen 6,06’’. Det faktiske visningsområde er noget mindre.

iPhone 12 Pro. Hæsblæsende hurtig.

Lynhurtigt 5G.1 A14 Bionic – den hurtigste chip i en smartphone. Et professionelt kamerasystem, som optager overlegne billeder i svage lysforhold. Et flot spring fremad.

1 Skærmen har afrundede hjørner. Målt som en rektangel er skærmen 6,06’’. Det faktiske visningsområde er noget mindre.

Farvestrålende. Superstærk. Og lige knap en håndfuld.

iPhone 12 mini har A14 - den hurtigste chip i en smartphone. Nyt system med to kameraer. Og en krystalklar Super Retina XDR-skærm. Alt i et mindre format.

Verdens mest avancerede iPhone.

iPhone 12 Pro Max. Lynhurtigt 5G.1 A14 Bionic – den hurtigste chip i en smartphone. Et professionelt kamerasystem, som optager suveræne billeder i svage lysforhold. Og en større Super Retina XDR-skærm. Det er et stort spring fremad.

1 Skærmen har afrundede hjørner. Målt som en rektangel er skærmen 6,06’’. Det faktiske visningsområde er noget mindre. format.