Alt, hvad du har brug for til sommer

Tricket er at have en god tablet eller e-bogslæsere. Så kan du klare dig længe. Husk at anskaffe et stativ, så din tablet står stabilt, når du ser maraton-serie. Og et etui at anskaffe et stativ,så din tablet står stabilt, når du ser maraton-serie. Og et etui, så den lander blødt, hvis du tager dig et powernap. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal overveje, når du vælger tablet, har vi lavet en guide, som hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt.

For at lukke omgivelserne ude og nyde nuet er et headset uundværligt. Og for at undgå at mobilen løber tør for strøm, er en powerbank en lige så stor selvfølge som jordbær om sommeren.

Men nu glemte vi måske det vigtigste. Hvad skal man bruge for at slippe for besværlig opkobling i sommerhuset?

Svaret er et stabilt (mobilt) netværk med tilstrækkelig rækkevidde og kapacitet til alle dine enheder.

Chromebook. Hvis du ikke har en, så anskaf dig en. Hvorfor? Fordi den fungerer både som laptop og tablet, vejer meget lidt og er nem at tage med. Den er ganske enkelt sommerkompatibel.

Overvejer du at tage en slags digital detox? Et kompromis er at satse på et smartur. Så har du en livline til omverdenen, hvis der opstår krise. Ikke mindst kan du holde styr på, at pulsen er tilstrækkelig lav. Med et armbånd, der matcher hængekøjen, bliver du som en kamæleon, umulig at opdage. Målet er jo trods alt at slippe for at rejse sig fra hængekøjen.

Top sælgere