Midspan

En PoE-injektor er også kendt som et PoE (Power over Ethernet) midspan. Denne enhed tilføjer PoE-funktionalitet til netværksenheder, der ikke er PoE-kompatible. Se alle PoE-injektor enheder hos Dustin.

Hvad betyder midspan?

Midspan henviser til en enhed, du bruger til at tilføje strøm til et Ethernet-kabel mellem en netværkskilde og en slutenhed. For eksempel mellem en Ethernet-switch og en IP-telefon eller et trådløst access point. Et midspan kaldes også en PoE-injektor, fordi det tilfører strøm til ikke-PoE-kompatible enheder. Fordi Ethernet-kablet forsyner traditionelle netværksenheder med strøm, kan du installere det uden ændringer i den eksisterende infrastruktur. Dermed kan du nemt anvende PoE-teknologi i et eksisterende virksomhedsnetværk.

Hvad er forskellen på et PoE midspan og endspan?

Den største forskel mellem et PoE midspan og et PoE endspan er placeringen og betjeningen i et PoE-netværk. Et PoE midspan er en ekstern enhed, der tilføjer PoE-funktionalitet til slutenheder, der ikke er PoE-kompatible. Et PoE endspan er på den anden side en Ethernet-switch med indbygget PoE-funktionalitet. Den leverer strøm direkte til PoE-kompatible enheder, der er forbundet til switchen.

Filter

kr
kr

Viser 18 af 22 produkter