USB Kabler

Leder du efter et USB-kabel til din smartphone, tablet eller anden enhed? Dustin har et bredt udvalg af USB-kabler med forskellige stik. Sørg for at vælge den rigtige type stik, da det kan variere fra enhed til enhed.

Hvilken USB-kabelforbindelse? I dag har flere og flere enheder brug for et USB-C-ladekabel. Tænk for eksempel på Android-smartphones og nye e-læsere og hovedtelefoner. Et USB-C-stik har samme top og bund, så du undgår at fumle med kablet. Til din iPhone og visse iPads skal du bruge et Apple Lightning-opladerkabel. Dette kabel har også et symmetrisk stik, så top og bund er identiske.

Ældre smartphones bruger en micro-USB-port med en anden top og bund. Andre gamle forbindelser, som ikke længere bruges i dag (men som stadig kan findes på ældre enheder), er: mini-USB, forløberen for micro-USB, og 30-pin-stik, forløberen for Lightning til Apple-enheder.

Ekstra praktisk er det, at nogle USB-kabler er velegnede til hurtig opladning. Her er det vigtigt at tjekke, hvilken type stik opladeren har. I dag har mange hurtigopladende smartphoneopladere en oval USB-C-port. Ældre modeller bruger stadig en USB-A. Så tjek nøje, hvilket USB-kabel du har brug for.

Filter

m
m
kr
kr

Viser 18 af 240 produkter