Garanti

Bærbare computere leveres typisk med en fabriksgaranti, men for mange erhvervsbrugere er det ikke nok. En ekstra laptop-garanti eller en garantiforlængelse er som regel ønskeligt.

Standardgarantien for en bærbar computer er normalt '2 Year Carry-in'. Det betyder, at du selv skal sende den defekte laptop ind, ofte med en reparationstid på et par uger eller længere. Det er alt for lang tid, hvis du bruger den bærbare til arbejde. Derfor anbefaler vi, at du køber en ekstra laptop-garanti.

To populære udvidelser af garantien på bærbare computere er afhentnings- og returneringsgaranti og on-site-garanti næste arbejdsdag. Med den førstnævnte type bliver din laptop afhentet og returneret til dit hjem eller kontor. Reparationstiden er i gennemsnit 3 til 7 arbejdsdage. Med den anden type garanti bliver din laptop repareret på stedet af en specialist senest den næste hverdag.

Er to års garanti ikke nok? Der findes også garantiforlængelser, som forlænger garantien med flere år.

Vil du købe en ekstra garanti til din laptop? Hos Dustin finder du et bredt udvalg af garantiforlængelser. Find ud af, hvilke garantier der passer til din bærbare computer, før du køber.

Filter

kr
kr

Viser 18 af 154 produkter