Gør et fund

Her finder du fantastiske produkter af høj kvalitet – til reducerede priser. Produkterne her har fået en bedre pris, fordi de af forskellige grunde ikke længere kan sælges som nye. Når du vælger en outlet-vare, gør du også en indsats for miljøet ved at spare på CO2-udledningen. Det er godt for både dig, miljøet og din pengepung.

Hvad er en outlet-vare?

Outlet-varer er produkter, som vi af forskellige grunde har fået retur. Det kan skyldes, at man har købt et forkert produkt, at varen ikke er blevet indløst, eller at den har været til service og er blevet repareret med originale reservedele. Disse varer sælger vi til nedsat pris, selvom de i nogle tilfælde aldrig har været brugt. Vi kontrollerer, produkttester og mærker derefter varerne med normal producentgaranti. Nogle gange leveres en outlet-vare uden original emballage, eller emballagen kan være slidt. Alligevel kan du regne med, at produktet fungerer perfekt. outlet-varer kan ikke købes sammen med konfigurationstjenester.

Klassifikation af outlet-varer

Klasse 1 – Ny stand Klasse 1 er den højeste klassificering af vores outlet-varer. Det handler i så fald om, at plomberingen er brudt, men at produktet i øvrigt er i ny stand og komplet med alt tilbehør. Vi kontrollerer og produkttester varen, så den fungerer, som den skal. Derefter kontrollerer vi, at overfladen er fri for skader og slitage. Efter vores kontroller leveres varen med normal producentgaranti.

Klasse 2 – Fin stand Klasse 2 betyder, at produktet bærer mindre spor af brug, og at plomberingen eller den indvendige emballage er brudt. Der kan også forekomme små ridser, og produktet kan være blevet serviceret. I så fald bruges der altid originale reservedele. Vi produkttester og leverer derefter produktet komplet med alt tilbehør og med normal producentgaranti.

Klasse 3 – God stand Klasse 3 betyder, at produktet bærer mindre spor af brug, f.eks. småridser eller skønhedsfejl. Der kan mangle noget tilbehør eller en manual, men ellers er funktionerne ikke påvirket. Ligesom i de øvrige klasser er produkter i 3-klassen blevet produkttestet og leveres derefter med normal producentgaranti.

Top sælgere

Populære tilbehør