Gaming-headsets

Gaming-headsets

Vi har et omfattende sortiment af headsets til gaming, fordi der skal være et headset til alle typer af spillere og i alle prisklasser.

Lydkvalitet

En af de største forskelle mellem "normale" headsets og headsets til gaming er lydkvaliteten. Det er fordi headsets ikke kun er til for, at du kan tale med dine medspillere, men det skal også give dig en fantastisk spiloplevelse, noget, der kræver en fuldstændig og god lyd. Lydkvaliteten er naturligvis forskellig fra model til model og normalt betyder en højere pris en bedre lyd, hvis ellers høretelefonerne har de samme funktioner.

Flerkanalslyd

Til den, der eksempelvis spiller FPS-spil, så kan 5.1 eller 7.1 headsets være en god investering, da du for eksempel lettere kan høre fra hvilken retning, du bliver beskudt. Disse headsets er normalt dyrere, fordi de indeholder flere elementer, men hvis du tager dit spil alvorligt, er de ifølge os, virkelig den ekstra investering værd.

Dæmpning og komfort

Spiller du i støjende omgivelser, så er det ikke helt galt med et headset, der dæmper ekstern støj ved at fungere som et par høreværn. Dette er heldigvis tilfældet for de fleste headsets, men hvor meget de dæmper varierer mellem modellerne. Hvis du ved, at du kommer til at sidde i mere støjende omgivelser end på dit eget værelse, så anbefaler vi, at du køber et headset, hvor man har tænkt ekstra meget på dæmpning. Spiller du i lange perioder, bør du også kigge efter et headset med bløde puder, så de passer godt uden at klemme for meget.

Mikrofon

Overvej desuden at købe et headset med en god mikrofon, så dine medspillere kan høre dig klart og tydeligt. Nogle headsets er af den grund udstyret med ekstra teknologi til at fjerne støj før mikrofonsignalet videresendes til dine medspillere. På den måde kan headsets bruges i et uroligt miljø, uden at vennerne behøver at høre alt det, der foregår omkring dig.