Gaming-computere

Når det kommer til gaming-computere, så er det stadig sådan, at den stationære computer er stærkest, hvis du skal have det mest kraftfulde du kan få.

Dette er takket være de store computerkabinetter, hvor man kan få plads til kraftfulde grafikkort, flere harddiske og god køling, så processoren kan overclockes til maksimal ydeevne. Der findes dog bærbare computere, som er reelle ydeevnemonstre, så undervurder ikke det alternativ.

Gaming-computere

Stationære computere

Fordelene ved en stationær gaming-computer er mange, og det er derfor, at de fleste vælger at købe en stationær. Først og fremmest kan du sætte meget kraftfulde komponenter i en stationær computer, fordi der er mere plads og bedre køling kan installeres. Derudover er det også meget nemmere at udskifte dele og opgradere en stationær computer. Ulempen er selvfølgelig, at den er stationær og ikke en enhed du nemt kan tage med dig.

Se alle stationære computere

Bærbare computere

En bærbar computer er ikke ligeså kraftig som en stationær computer, da det er vanskeligere at afkøle alt godt, og pladsen er begrænset. Men der er masser af modeller, som er kraftige nok til de fleste spil, du kan forestille. Når du køber en bærbar gaming-computer, så se grundigt på, hvilket grafikkort og hvilken processor der sidder i computeren, og tænk over hvor stor en skærm, du ønsker, eller om du har en ekstern skærm. Nogle modeller giver dig mulighed for at opgradere hukommelse og harddisk/SSD bagefter, men det er altid bedre at købe, det du har brug for lige fra starten.

Se alle bærbare computere

Med 17” skærm

Med 15” skærm