E3 2016 | Electronic Entertainment Expo

E3 er uden tvivl den vigtigste spilmesse i verden, og gennem årene har vi ikke kun set de mest klassiske spil præsenteret her, men også konsoller som PlayStation 3 og Nintendo Wii. E3 står for Electronic Entertainment Expo og er en messe, som man kun har adgang til, hvis man rent faktisk arbejder med spil på en eller anden måde, men trods det havde de sidste år over 50.000 besøgende.

Fra 15/6 til 17/6, vil vi dagligt opdatere denne side med det nyeste fra messen så følg os her eller på Facebook, hvis du ikke vil at gå glip af de fedeste spilnyheder.

17 juni - dag 3.

Gears of War

Microsofts klassiske spilserie Gears of War er en af vores foretrukne serier, når det kommer til action spil, og i oktober er det tid til, at den næste del af serien bliver udgivet. Er du en stor fan af dette spil, kan vi glæde dig med, at der på E3 i år blev udgivet lidt mere gameplay fra spillets kampagne. God fornøjelse.

Project Scorpio

En af de fedeste hardwarelanceringer på dette års E3-messe var utvivlsomt Microsoft Project Scorpio. Project Scorpio er en spillekonsol fra Microsoft, som kommer ud på markedet næste efterår. Konsollen skal have fokus på 4K og VR, to store tendenser lige nu, og derfor også grunden til, at de vælger at tale om konsollen allerede nu. Selvfølgelig siger de ikke så meget, men vi har fået at vide, at den skal have intet mindre end seks teraflops i stedet for Xbox Ones 1,31 teraflops. Det betyder, at det kommer til at blive en virkelig kraftfuld konsol.

Star Wars

Noget, der stod klart i løbet af E3 var, at os, der kan lide Star Wars har meget at se frem til i den kommende tid. Prøv at tage et kig på denne video, hvor EA fortæller om, hvad der er i vente, og hvordan det er at udvikle Star Wars-spil.

Gwent

I det fantastiske spil The Witcher III var der noget så sjovt som et spil i spillet. Det spil er et kortspil ved navn Gwent, og tilsyneladende har rigtig mange personer kontaktet skaberen CD Projekt Red, fordi de vil have mere af Gwent. Derfor udgiver udvikleren nu Gwent separat fra The Witcher III, og sejt nok kommer der en betaversion allerede i september.

Dead Rising 4

Det er som om, at E3-messen ikke er fuldendt uden, at der snakkes lidt om zombier, og dette års zombiespil blev Dead Rising 4. I en lidt underlig trailer, får vi at vide, at spillet bliver frigivet til jul, og at den klassiske og elskede karakter Frank West vender tilbage. Uventet, men meget sjovt!

16 juni - dag 2.

Zelda: Breath of the Wild

At Nintendo fremviste et nyt Zelda-spil overrasker måske ikke specielt mange, men det betyder ikke, at vi er mindre begejstret for spillet. Det nye Zelda ser ud til at indeholde det meste af det Zelda-spillere er vant til, men der er også en masse nyt. Spillet vil for eksempel være mere open world end tidligere titler. Præcis hvornår spillet udgives er uklart.

The Elder Scrolls: Skyrim: Special Edition

Der er mange, som synes at Skyrim fra 2011 er et af de bedste spil, så det er ikke overraskende, at Bethesda gerne vil genbruge, det de kan fra spillet. Derfor præsenterede de på E3, en opdateret version af den nuværende konsolgeneration, og det, der gør det lidt ekstra fedt er, at spillet udgives allerede i år.

Mass Effect: Andromeda

Et af de spil, som vi vil se mest frem til næste år er helt sikkert den næste Mass Effect-titel. Selv om oplysningerne lige nu er sparsomme, har vi svært ved at se, hvordan det skulle kunne blive dårligt.

The Last Guardian

Et spil, der i lang tid har været ventet med længsel, er Sonys The Last Guardian, og selvom der ikke blev sagt meget nyt under årets E3-messe, så tog spillet alligevel en stor del af rampelyset. Dette skete fordi vi endelig fik at vide, hvornår spillet vil bliver udgivet, og det er den 25. oktober. Det betyder, at vi kommer til at få et fedt efterår.

Xbox One Slim

Dette års E3-messe har mest fokus på spilnyheder, men lidt hardware har vi også set. Her kan I se den nye version af Microsofts konsol Xbox One, som nu bliver til Xbox One S, hvor S står for slim. Den er 40% mindre end tidligere konsoller og får desuden en integreret strømforsyning og en ny controller. Derudover understøtter den HDR, 4K og du kan få en harddisk på intet mindre end 2 TB.

15 juni - dag 1.

Resident Evil 7

Resident Evil er en sejlivet spilserie, som er en af vores favoritserier her på Dustin Home. Derfor kan vi ikke andet end se frem til den næste version, som vi fik en lille smagsprøve på her på årets E3-messe. Desværre er der lang ventetid, for spillet udgives først den 24. januar næste år, men har du en PlayStation Plus, kan du teste en demo allerede nu. Fedeste af alt er imidlertid, at der loves masser af VR-funktioner til dig der kører det på PlayStation VR, og hvem har ikke lyst til at spille et skrækspil med VR?

Call of Duty: Infinite Warfare

Da dette spil blev vist i sidste måned, var det ikke alle, der blev glade, fordi de havde forventet mere af et "almindeligt" Call of Duty spil. Men vi ser virkelig frem til dette mere futuristiske spil, som også giver os mulighed for at flyve rumskibe. På E3 blev mere af spillet vist, og her kan I for eksempel se gameplayet fra Ship Assault.

Den 4. november vil du kunne spille dette spil.

God of War

Sony begyndte sin pressekonference på E3 med at vise et nyt God of War spil, og det gjorde de med denne gameplay-trailer. Denne gang ser det ud til, at vi holder os til den nordiske mytologi og Kratos ser desuden ud til at have en søn. Det tegner til at blive pokkers flot, og God of War har ikke tidligere skuffet os.

Quake Champions

Hvordan kan man blive andet end vanvittigt glad, når det viser sig, at der kommer et nyt Quake! Vi hopper uden tvivl på "the hype train", og ser frem til at spille dette spil, som id Software forklarer er en hurtig arena-shooter, præcis som Quake skal være. Hvor begejstret er I?

Mere information om spillet kommer ved dette års QuakeCon.

Fallout 4 DLC

Bethesda viste en masse nyheder til Fallout 4, og der er noget for enhver smag. For os der næsten synes bedre om at bygge bosættelser end at skyde, så kommer der om en uge en DLC, ved navn Contraptions, som giver os noget nyt legetøj, såsom elevatorer og rullebånd. Derudover får vi også en DLC, som gør det muligt at bygge sine egne Vaults(!). Man skal desuden kunne eksperimentere med sine Vault Dwellers, som det også bør være.

Sidst men ikke mindst, kommer desuden Nuka World, som ser ud til at være en DLC, der udspiller sig i en forlystelsespark med Nuka-Cola tema.