Blizzcon 2016

Årets Blizzcon er nu ovre, og vi har som altid fået del i en masse sjove nyheder og sindssygt meget god e-sport. Hvis du er gået glip af eventen og vil have et hurtigt overblik over det hele, har vi her samlet alt, du har brug for at vide om Blizzards verden lige nu.

Overwatch

Den store Overwatch-nyhed på årets Blizzcon var den nye karakter Sombra. Sombra er en hacker, der er udstyret med en Kpist og kan hacke sine fjender, så de ikke kan bruge deres kræfter. Hun vil desuden have en teleporteringsgadget, som hun kan smide og teleportere til. Vi fik desuden lov at se to nye kort, Antarctica til Arena og Oasis til Control, samt en ny arkadeindstilling, hvor man hurtigt kan spille 1vs1 eller 3vs3.

Sidst men ikke mindst afslørede Blizzard, at de vil starte en professionel Overwatch-liga i starten af næste år.

Diablo

Diablo fejrer i år 20-årsjubilæum, og Blizzard har derfor genskabt det første spil inden i Diablo III. Det betyder blandt andet, at du kan løbe igennem 16 etager med monstre og det første spils original-bosser. Blizzard har desuden fremstillet et filter, så det ser ud som originalspillet, og du vil kun kunne bevæge dig i 8 retninger, ligesom det skal være. Allerede i næste uge skal det være tilgængeligt på PTR.

Vi skal ikke glemme, at Diablo II får en ny klasse: Necromancer. Denne klasse vil blive udgivet i løbet af næste år i DLC’en Rise of the Necromancer.

Heroes of the Storm

Det er ikke helt uventet, at HotS får et par nye karakterer. Denne gang er det World of Warcraft-karaktererne Varian Wrynn samt Ragnaros, der dukker op i det populære spil. Du skal kunne spille med Varian på PTR i næste uge, og Ragnaros kommer i december.

Hearthstone

Næste udvidelse til kortspillet Hearthstone tager os til Gadgetzan, og der får vi en ret stor nyhed. Vi vil nemlig kunne se kort, der kaldes tri-class-kort, og som vil kunne spilles af flere klasser. Der kommer i alt 132 nye kort i Mean Streets of Gadgetzan, og det er meningen, at de skal lanceres i starten af december.

Starcraft

Dette er, ifølge os, en af de fedeste nyheder fra årets Blizzcon. Blizzard afslørede nemlig, at de har startet et samarbejde med Google for at se, om Googles AI DeepMind kan hjælpe dem med at udvikle RTS-spil. Det er selvfølgelig også meningen, at Google skal kunne lære DeepMind nye ting vha. dette samarbejde. Kan det være, vi snart får lov at se ekstremt gode AI-spillere?