Gaming

E3 2017

E3 er uden tvivl verdens vigtigste spilmesse, og i løbet af årene har vi ikke bare set de mest klassiske spil blive præsenteret her, men også konsoller som f.eks. PlayStation 3 og Nintendo Wii.

Fra d. 14/6 til d. 16/6 vil vi dagligt opdatere denne side med det seneste fra messen, så følg os her eller på Facebook, så du ikke går glip af de fedeste spilnyheder.

God of War

Et af de længe ventede spil, der blev fremvist på årets E3, var God of War. Vi fik desværre ikke så meget information om spillet, men vi fik lov til at se en del gameplay i en helt ny trailer. Det er planlagt, at spillet skal udkomme i starten af 2018, og vi kan knapt vente efter at have set den nye trailer.

Far Cry 5

Vi kendte allerede til Far Cry 5, inden messen startede, og vi fik lov til at se en fantastisk gameplay-trailer, som viste, hvordan det vil se ud, når man kæmper mod den onde kult, som er fjenden i dette spil. Far Cry 5 udkommer den 27. februar næste år på pc, Xbox One og PlayStation 4.

Call of Duty WWII

Et andet spil, vi så gameplay fra, var det nye Call of Duty, som denne gang udspilles under 2. verdenskrig. Her kan I se den nye trailer for multiplayer-indstillingen.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

En af de mere sjove præsentationer under messen er uden tvivl Mario + Rabbids Kingdom Battle. Det er et taktisk turbaseret RPG-spil, som blander Mario-karakterer med Rabbids. Det bliver rigtig sjovt, og vi kan knapt vente med at kunne prøve spillet. Hvis I har det på samme måde, kan vi fortælle, at dette spil faktisk snart udkommer, til forskel fra mange af de andre spil, vi har skrevet om. Den 29. august udkommer spillet, og eftersom det er Mario, er det selvfølgelig Nintendo Switch-konsollen, der er i spil.

Monster Hunter

Monster Hunter er måske ikke en spilserie, som alle kender, men det er uden tvivl en enormt klassisk spilserie med mange trofaste fans. Capcom offentliggjorde under E3, at der kommer en ny version og præsenterede dette med en tre minutter lang gameplay-trailer. Vi har tidligere set Monster Hunter på bærbare konsoller samt på Nintendos konsoller, men det nye Monster Hunter World lanceres til PS4, Xbox One og pc. Det betyder, at spillet får en ordentlig opgradering af grafikken, og det ser enormt flot ud. Spillet udkommer i starten af næste år.

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus er et klassisk spil fra 2005, som mange mener er et af de bedste spil, der nogensinde er udkommet. Nu, 12 år senere, fortæller Sony, at der kommer en ny version af spillet i løbet af næste år. Der udkom faktisk en remake allerede tilbage i 2011, som opgraderede spillets grafik, men nu er det tid til at gøre spillet endnu flottere.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey udkommer den 27. oktober til Nintendo Switch, og på E3 fik vi lov til at se masser af gameplay fra det nye spil. Spillet er et open world-spil, og i traileren kan vi se Mario løbe omkring i en by, der ligner New York. En lidt anderledes og ny ting er, at Mario kan smide hatten og lave tricks med den. Man kan blandt andet overtage et almindeligt menneske, hvilket føles meget ”u-mario”.

Pirater og pirater

Intet mindre end to piratspil blev præsenteret på E3 i år; Sea of Thieves samt Skull & Bones. Sea of Thieves er et lidt anderledes multiplayer-spil fra Rare, hvor du og dine venner arbejder på et piratskib. Spillet blev fremvist allerede sidste år, men nu fik vi lov at se endnu mere gameplay, hvor man forlader skibet og drager på eventyr samt nyheden om lancering i begyndelsen af 2018.

Skull & Bone er et PvP-spil fra Ubisoft, hvor alle spillere styrer deres egne skibe for at kæmpe mod andre ude på havet. Vi ved ikke meget mere end det, men det forventes, at spillet udkommer i efteråret 2018.

VR

VR blev nævnt en hel del på årets messe, og her er de største nyheder på dette område. Først og fremmest viste Sony en række spil, der snart vil fungere med PlayStation VR. Et par eksempler er Skyrim, Final Fantasy XV og Bravo Team. Bethesda fremviste VR i form af Doom VFR og Fallout VR. De to titler er ingen nyheder, men der er kommet nye trailers.

Beyond Good and Evil 2

Dette er en af messens absolut største lanceringer. Det er en prequel til det første spil, der udkom i 2003, og mange fans har ventet på dette spil, siden Ubisoft nævnte det første gang i 2008. Vi har desværre ikke fået mere information end en rigtig flot trailer uden gameplay samt at spillet vil være superstort, og at man kan rejse rundt mellem flere planeter. Men hold da op vi glæder os.

Spider-Man

Det sidste, der skete ved Sonys pressekonference på E3 var, at de viste et 9 minutter langt klip med gameplay fra det kommende Spider-Man-spil, Spider-Man. Spillet er ekstremt flot, og man får et godt indblik i, hvordan det kommer til at se ud. Vi er desværre nødt til at vente til næste år, inden det rent faktisk udkommer.

Xbox One X er den næste generation af Xbox

Microsoft har tidligere talt om Project Scorpio, som var kodenavnet på virksomhedens næste spillekonsol. Nu er konsollen endelig færdig, og det officielle navn er Xbox One X. Den nye konsol vil have en grafikdel, der klarer hele 6 teraflops (sammenlignet med PS4 Pro’s 4,2 teraflops), og det er selvfølgelig 4K, der gælder. Konsollen vil desuden være bagudkompatibel med både Xbox 360- og Xbox One-spil, og de vil se væsentligt bedre ud på den nye konsol.

Det er planlagt, at salget starter den 7. november.

Andre Xbox-nyheder

Mens vi alligevel skriver om den nye Xbox, kan vi også skrive lidt om andre sjove nyheder vedrørende Xbox. På deres pressekonference fortalte Microsoft blandt andet, at Xbox One vil understøtte klassiske Xbox-spil. Hvilke det er, ved vi dog ikke noget om endnu.

Vi fik også at vide, at der kommer en ny version af den vanvittigt store originalcontroller til Xbox. Den nye controller produceres af Hyperkin Games og vil fungere til Xbox One og pc.

Nyt Wolfenstein-spil

Bethesda præsenterede på deres pressekonference et nyt Wolfenstein-spil. Det nye spil hedder Wolfenstein 2: The New Colossus og foregår i USA i 1961 i den klassiske alternative tidslinje, hvor nazisterne vandt anden verdenskrig. Nu er det også bekræftet, at det endnu en gang er B. J. Blazkowicz, som er hovedpersonen i spillet. Spillet udkommer den 27. oktober til Xbox One, PS4 og pc.

Gameplay fra BioWares Anthem

BioWares nye spil Anthem er stadig et godt stykke ud i fremtiden, da det først står til at udkomme i løbet af 2018. Vi fik dog lov at se lidt gameplay fra det nye spil, og det ser virkelig godt ud.

Age of Empires i 4K

I år fylder et af de mest klassiske strategispil nogensinde, Age of Empires, 20 år. Det var derfor en rigtig sjov nyhed, at Microsoft lancerer en ny og forbedret version senere i år. Spillet får selvfølgelig bedre grafik, men det vil også få et nyt soundtrack og en del spiltekniske forbedringer.

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags