ASUS ROG Pugio og Strix Evolve


ASUS’ to seneste gaming-mus er endelig landet, og vi er ret imponeret over de to produkter. Hvis du vil se nærmere på dem, har vi samlet et par billeder og vores første tanker om de to mus her.

ASUS ROG Pugio

Hvis du har ekstremt høje krav til knapperne på din mus, er dette formentlig et ret godt valg. Med Pugio kan du nemlig ændre på switchene samt konfigurere, hvor mange sideknapper, du vil have. Det gør desuden, at musen fungerer rigtig godt til både højre- og venstrehåndede. Vi kan rigtig godt lide denne mus, og særligt muligheden for at fjerne en sideknap, hvis man føler, at den er i vejen, mens man spiller.


ASUS ROG Strix Evolve

Dette kan være den perfekte mus, hvis du endnu ikke har fundet en mus, der ligger godt i hånden. Her kan du nemlig udskifte musens sider og dermed ændre på dens form. Du kan vælge mellem en smal profil, en bred profil eller en profil, der er tilpasset enten højre eller venstre hånd. Det bedste er desuden, at det er ekstremt nemt at ændre på den.


18 juli 2017

E3 2017

Alle nyheder fra verdens største spilmesse.

Quiz: Genkender du disse indie-spil?

Der er masser af helt fantastiske indie-spil på markedet, men spørgsmålet er, hvor mange, du har styr på? I denne quiz vil du se et skærmbillede fra et ”velkendt” indie-spil, og det er din opgave at gætte, hvilket spil, det er hentet fra. Hvor mange kan du genkende?

Quiz: Spil citater

Der er masser af kendte citater fra forskellige spil, nogle mere interessante end andre. Det store spørgsmål er, om du kan matche det rette citat med det rette spil? Eller som Duke Nukem ville have sagt; ”Come get some!”

Pac-Man

Der er få spil, der er ligeså klassiske som Pac-Man, så denne TBT bruger vi på hans historie. Vi havde andre spil med i vores overvejelser, som f.eks. Tetris, Pong og Space Invaders, men de må vente lidt, inden de får deres egen TBT.

Sega Mega Drive

Hvis man snakker om retro-spillekonsoller, tænker de fleste formentlig på Nintendo 8-bit eller Super Nintendo. Man må dog ikke glemme den fantastiske spillekonsol Sega Mega Drive (også kaldet Sega Genesis i Nordamerika).

Voodoo – en 3D-revolution

I dagens #ThrowbackThursday ser vi tilbage på et stykke gaminghistorie, som de fleste, der spillede i 90’erne, kan huske. Det er nemlig grafikkortet Voodoo fra 3dfx.