Øvrigt

5 smarte gadgets til arbejde på farten

At sidde foroverbøjet over sin bærebare computer ved spisebordet og spørge ”Hør du mig?” er ikke en ualmindelig situation for personer, der arbejder hjemmefra. Her er en liste med ting, som hjælper dig med at komme væk fra det scenarie og i stedet arbejde hurtigere, mere ergonomisk og effektivt derhjemme.

1. Præcision overalt

Logitech MX Anywhere 2S er en mus, der lader dig arbejde effektivt, uanset hvor du befinder dig. Musen fungerer præcist på alle typer af underlag – lige fra glasborde og flysæder til dine cowboybukser. Vil du have en endnu højere ydeevne, kan du tage et skridt op ad med storesøsteren Logitech MX Master 2S, der giver endnu mere præcision og passer til meget avancerede applikationer. Begge mus er lette at koble til både pc og Mac og har en batterilevetid på cirka to måneder på en opladning.

Logitech MX Master 2S

2. Bedre ergonomi ved spisebordet

En af de værste ting ved hjemmearbejde i længere tid er, at det er let at skade nakken ved at sidde og kigge ned på en bærbar computerskærm. Et godt tip, hvis man ikke har plads til eller ønsker at investere i en ekstern skærm derhjemme, er en holder til bærbare computere, som får skærmen op i en bedre arbejdshøjde. Dette kræver dog, at du har et eksternt tastatur og mus.

En klassisk holder er Prokord Laptop Stand Aluminium, som er en godt bygget holder af aluminium, og som lader computerens blæsere arbejde helt frit – uanset hvilken computer du har.

Prokord Laptop Stand Aluminium

3. Videomøder hvor du vil

Når mødet sker på distance, sker det nemt, at man taler oveni andre og misforstår hinanden, da man ikke ser deres reaktioner, kropssprog og andet. Et godt webkamera gør ikke bare møderne mere hyggelige, de hjælper også med at gøre dem hurtigere og smartere.

Et af vores favoritter er Logitech 920, som giver ekstremt god kvalitet for pengene.

Hvis du virkelig vil gå efter den højeste kvalitet, så er det Logitech BRIO 4K, du skal vælge.

Logitech 920

Logitech BRIO 4K

4. Uden ledning

Uanset om du arbejder på en café med musik, eller om du skyper fra stuen eller køkkenet, så er et pålideligt, trådløst headset en nødvendighed. H800 fra Logitech giver dig professionel lyd til alle anvendelsesområder, seks timers batteritid og smarte kontrolfunktioner direkte på headsettet.

H800

5. Telefonkonference på afstand

Brug din mobil som højtalertelefon. Med Mobile Speakerphone P710e kan du forvandle et hvilket som helst sted til et professionelt mødelokale. Det gør det nemt at improvisere et telefonmøde, selvom I er flere personer i samme rum.

Mobile Speakerphone P710e

Sidst opdateret: 1 juli 2022

Tags