Guides

Hvad bør du tænke på før og efter dit køb?

E-bogslæserguiden

Vad är det för fel på tryckta böcker? Varför inte läsa på surfplattan eller telefonen? Det finns många bra anledningar till varför du ska investera i en läsplatta.

Headsetguiden

Med det rigtige headset kan du nyde musik og film, nemmere finde fokus og gøre træningen sjovere. Men det er ikke altid helt nemt at navigere rundt mellem de mange producenter og modeller. Vi guider dig til det helt rigtige.

TV-guiden

Vi har lavet en guide, som gennemgår alt, hvad du har brug for at vide for at finde det rigtige TV.

Hvilken gaming-computer skal du købe?

Uanset hvad du skal spille, har du brug for en computer med større ydeevne i form af en hurtigere processor og bedre grafikkort for at kunne opfylde de krav, spillene stiller til din computer.

Start en podcast – sådan gør du

Har du lyst til at kaste dig ud i podcasts? Vi har samlet alt, du skal bruge for at komme i gang.

Smarte gadgets til streaming

Interessen for at streame billede og lyd fra ét sted til et andet via internettet er steget den seneste tid, men langt fra alle ved, hvordan man gør det godt.

5 smarte gadgets til arbejde på farten

Her er en liste med ting, som hjælper dig med at komme væk fra det scenarie og i stedet arbejde hurtigere, mere ergonomisk og effektivt derhjemme.

Hvad du kan tænke på, når du arbejder hjemmefra

Strukturer din dag, vis din tilgængelighed og husk det sociale. Vores IT-konsulent Fredrik Hansson giver tips til, hvad du kan tænke på, når du arbejder hjemme.

Sol, sommer og al din yndlingsmusik

Private label, Dustins egne mærker, sørger for, at du er klar til alle sommerens eventyr.

Tips og tricks til din nye gaming-computer

Hvordan vælger du de rette dele og sørger for, at det hele fungerer optimalt sammen? Vi har talt med en ekspert fra ASUS og fået hans tips og tricks.

De rette gadgets til rejsen

For at få mest muligt ud af din rejse bør du selvfølgelig fylde tasken med de rette gadgets. I denne artikel tipper vi om et par favoritter, som garanteret vil gøre din rejse til en oplevelse udover det sædvanlige.

Sådan vælger du det rigtige lydanlæg

Hvad er vigtigst, når du skal vælge lydanlæg? At det lyder godt naturligvis! Men det handler også om at vælge et anlæg, der passer til dig, og den måde du lytter til musik på. Hvis du gerne vil have musik med til stranden, er en dyr hjemmebiograf-modtager ikke det bedste valg.