aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Shop først af alle

Gå ikke glip af muligheden for at shoppe før alle andre.

Dustin home vil udsende kampagner og nyheder om vores produkter og tjenester via e-mail eller sms. Husk, at du altid kan fravælge flere udsendelser ved at klikke på linket i vores mail eller sms.

Hvordan forbereder Dustin Home sig til
Black Friday 2020?

Black Friday er et af årets højdepunkter for os i Dustin. Det er ikke en del af organisationen, der forbereder sig til dette event. Hele Dustin er involveret i arbejdet med at give kunderne den bedste Black Weekend-oplevelse.

 • Vores specialister, der arbejder med producenterne, slider i flere måneder med at få de bedste mulige tilbud på alle førende varemærker og på samtlige produktområder.
 • Vi finder de rette tilbud til alle typer af kunder. Du må ganske enkelt ikke gå glip af Dustin home, når du er på jagt efter gode fund til Black Friday, uanset hvilken type af elektronik, du leder efter.
 • Vi fylder lageret med tilbudsvarer og arbejder benhårdt med logistikken for at få leveringerne til at fungere så godt som muligt.
 • Vores kundeservice forbereder sig grundigt og har ekstra åbent for at kunne modtage opkald og hjælpe kunderne, hvis behovet opstår.
 • Vi gør alt for at sørge for, at vores servere klarer den høje belastning.

Hvornår er Black Friday?

I 2020 falder Black Friday d. 27/11. Dustins Black Friday-tilbud gælder i tre døgn, fra kl. 00.01 d. 27/11 til kl. 23.59 d. 29/11. Du kan dog vælge at blive VIP og shoppe i fred og ro i et par timer, inden Black Weekend starter for alle andre.

Tilmeld dig ganske enkelt Dustin homes nyhedsbrev. Så får du allerede d. 26/11 et hemmeligt link via e-mail, som giver dig adgang til et udvalg af alle vores skønne tilbud på elektronik under Black Weekend.

6 fordele ved Dustin til Black Friday

 1. Du slipper for at trænges i butikker og kan roligt finde gode deals foran skærmen.
 2. Hvis du tilmelder dig Dustin homes nyhedsbrev, får du adgang et par timer før alle andre og kan shoppe allerede d. 26. november.
 3. Vores kampagne gælder under hele Black Weekend frem til midnat søndag d. 29/11.
 4. Du har adgang til vores kyndige kundeservice hele weekenden. Vi har udvidet åbningstiden helt til kl. 21.00 fredag, og lørdag og søndag kan du få support via e-mail fra kl. 10-15.
 5. Vores logistikcenter holder åbent hele weekenden, og personalet arbejder lidt længere hver dag for at håndtere din ordre.
 6. Du kan nemt købe tilbehør i form af kabler, mus, ledning og alt muligt andet ekstraudstyr til dine produkter.

7 tips til vores Black Friday

 1. Vær ude i god tid. Populære produkter risikerer hurtigt at blive udsolgt.
 2. Tilmeld dig Dustin homes nyhedsbrev, så kan du shoppe i fred og ro i et par timer, inden tilbuddene åbnes op for alle andre.
 3. Opret på forhånd en konto hos Dustin, hvis du ikke allerede har en. Du vil ikke bruge tid på dette, når du er på tilbudsjagt blandt vores produkter. Husk at oplyse en leveringsadresse, så vi kan vise alle leveringsmuligheder.
 4. Sørg for at have familiens ønskeliste til julen klar allerede inden Black Friday. Så kan du gøre et fund på alle de hårde gaver, som du ved, bliver et hit, og være færdig med julehandlen allerede i november!
 5. Husk at gå til kassen og at betale for din vare for at købe den. At tilføje den til indkøbsvognen er ikke nok for at sikre, at den bliver din.
 6. Sammenlign altid den totale omkostning. Hvis du shopper fra USA eller andre lande tilkommer ofte toldafgifter og fragtomkostninger, som kan gøre det gode tilbud til en dårlig deal.
 7. Pas på ikke at blive snydt og lad være med at klikke på links i suspekte e-mails. Shop kun ved leverandører, du stoler på.

Hvad solgte vi mest af til Black Friday 2019?

 • Eftersom Dustin er store på computerområdet i Sverige, kan vi tilbyde rigtig gode deals på computere, når det gælder Black Friday. Sidste år var dette et af topprodukterne.
 • Vi kan også tilbyde et meget stort udvalg inden for telefoner. Mange nye smartphones under juletræerne sidste år blev købt til Dustin homes Black Friday.
 • En anden storfavorit i 2019 var tablets som f.eks. Samsung Galaxy Tab, hvor vi også havde en hel del skarpe tilbud.
 • Eftersom tilbudsweekenden skyder julehandlen i gang, solgte vi også enormt mange spillekonsoller, som PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et fænomen, som kommer fra den amerikanske hanksgiving-weekend og som er den største familiehøjtid i USA. Som man kan se i adskillige film og tv-serier, samles man til en overdådig kalkunmiddag den fjerde torsdag i november. Fredagen er en klemdag, hvor mange har eller tager fri.

Hvad skal man bruge en fri fredag en lille måned inden jul på, hvis ikke julegaveshopping? Siden 1950’erne har Black Friday været dagen, hvor julehandlen skydes i gang i USA. Efterhånden er det blevet årets største shoppingdag med masser af tilbud. Siden nethandlens gennembrud har Black Friday spredt sig til internettet.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Der er flere forklaringer til navnet ”sort fredag”. En forklaring siger, at det beskrev alle de biler og personer på gaderne på dagen med de mange tilbud. En anden forklaring handler om bogføring - dagen, der skyder julehandlen i gang, var den første dag på året, hvor tallene blev sorte (=overskud) i stedet for røde (=underskud).

Uanset hvad, er navnet Black Friday etableret i USA og har i de senere år spredt sig over hele verden. Selv i lande, hvor man aldrig har fejret thanksgiving, kickstarter man nu julehandlen med denne dag.

Du går vel ikke glip af Singles Day?

Day? Kan du ikke vente til Black Friday? Så må du ikke gå glip af Singles Day d. 11. november. Singles Day startede i Kina som en modreaktion til Valentinsdag og er hurtigt blevet verdens største shopping-event. Her på Dustin fejrer vi dagen med masser af fine tilbud.

Læs mere om Singles Day

Hvad er Cyber Monday?

I lang tid havde mange amerikanere dårlig internetopkobling i hjemmet, men havde bredbånd på arbejde. Folk kiggede på varer i fysiske butikker under weekenden, men i stedet for at købe dem på stedet, kiggede de efter gode priser og bestilte dem på nettet, når de var tilbage på kontoret mandag morgen.

Netbutikkerne begyndte at kalde det Cyber Monday og kom med deres egne tilbud denne dag. I dag er internetopkobling i hjemmet ikke noget problem, og netbutikkerne får sin del af handlen allerede til Black Friday. En del virksomheder fortsætter dog med særlige tilbud også til Cyber Monday. Ligesom Black Friday har fænomenet spredt sig til andre lande.

Læs mere om Cyber Monday