Black Week 2022

Fantastiske tilbud i en hel uge

Vil du forrest i køen til vores tilbud?

Black Week hos Dustin Home er en uge med utroligt gode tilbud.
Gå ikke glip af chancen for at shoppe de produkter, du har brug for, til de priser, du har ventet på.

Black Week 2022 starter kl. 12.00 den 21.11 og løber indtil kl. 23.59 den 27.11.
Vil du forrest i køen til vores tilbud? Tilmeld dig her, så sender vi dig et særligt nyhedsbrev med et direkte link til udsalget.

Har du spørgsmål eller brug for råd før dit køb?

Vi hjælper dig selvfølgelig hellere end gerne med at finde det rigtige produkt eller svare på spørgsmål før dit køb. Derfor har vi ekstra åbningstider i Black Week.

Til kundeservice

Hvornår er Black Week?

21.11-27.11

Hvorfor skal du købe hos Dustin i Black Week?

For at sikre leverancerne i den travle Black Week har vi lavet en præcis produktions- og transportplan, som omfatter ekstra logistikbemanding gennem hele ugen.

Som altid har vi en komplet opsætning af det perifere udstyr, så du kan købe alt det tilbehør, du har brug for til dit produkt – f.eks. ledninger, kabler, telefonbeskyttelse eller lignende.

Hvad er Black Friday?

Black Friday-udsalget falder sammen med den amerikanske højtid Thanksgiving, der finder sted den fjerde torsdag i november hvert år. Her samles familien fra nær og fjern omkring et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen efter kaldes Black Friday.

Fordi mange har fri fra arbejde, starter den amerikanske julehandel på denne fredag. Der er en masse gode Black Friday-tilbud, og med den voksende nethandel har udsalget spredt sig til internettet.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet "sort fredag" kunne lede tankerne hen på mindre glædelige historiske begivenheder, men der er andre forklaringer. En af dem er, at politiet i byen Philadelphia brugte betegnelsen, fordi der var så meget trafik og mennesker rundt om i byen på denne dag. Andre siger, at det var den dag, hvor handelstallene begyndte at blive sorte (dvs. positive).

Uanset hvem der har ret, kaldes dagen nu Black Friday i USA. I 2010'erne har den bredt sig til mange andre lande. Man behøver jo ikke at fejre Thanksgiving for at gøre et udsalgskup!

6 tips
6 tips
  1. Vær ude i god tid. Der er altid en risiko for, at populære produkter bliver udsolgt hurtigt.
  2. Tilmeld dig Dustins nyhedsbrev så kan du handle, inden udsalget åbner for ikke-abonnenter.
  3. Opret en konto hos Dustin på forhånd hvis du ikke allerede har gjort det, så slipper du for at bruge tid på det, når Black Week begynder. Glem ikke at angive leveringsadresse, så vi kan vise alle tilgængelige leveringsalternativer.
  4. Husk, at det ikke er nok at lægge en vare i indkøbskurven for at være sikker på, at du har reserveret den. Du skal betale for varen for at sikre, at den er din.
  5. Sammenlign altid de samlede omkostninger. Hvis du handler fra USA eller andre lande, kommer der ofte toldafgifter og fragtomkostninger oveni, som kan gøre tilsyneladende prisbillige køb til en dyr oplevelse.
  6. Pas på bedragere, og klik ikke på links i mistænkelige e-mails. Handl kun hos anerkendte leverandører.
Sådan forbereder vi os til Black Week

Mange dele af vores organisation er med i forberedelserne længe før selve dagen og weekenden.

Black Week er en hel uge fyldt med årets bedste tilbud. Hver dag kl. 9:00 (mandag-torsdag) lancerer vi desuden Deal of the Day - et supergodt tilbud på et udvalgt produkt. Så glem ikke at kigge forbi. På fredag den 26.11. skruer vi helt op og fejrer Black Friday med udsalg på endnu flere, helt nye produkter.

Vores tilbud er skræddersyet til specifikke kundegrupper. Uanset typen af elektronik eller anvendelsesområderne vil du finde fantastiske tilbud på dette års Black Week-udsalg.

Vi fokuserer som altid knivskarpt på logistikken. Vi fylder vores lagre godt op og sørger for, at leverancerne fungerer.

Kundeservice er godt forberedt til at hjælpe dig efter behov, og de har ekstra åbningstider.

Vi klargør vores egne IT-systemer for at minimere risikoen for overbelastning, når kunderne strømmer ind til Black Week.