Black Week & Black Friday 2023

En hel uges prisfest med virkelig gode tilbud på dine favoritprodukter!

Black Week &
Black Friday
2023

En hel uges prisfest med virkelig gode tilbud på dine favoritprodukter!

3 tips

til Black Week

Benyt lejligheden til at gøre et kup, inden dine favoritter bliver udsolgt! Populære produkter kan hurtigt blive udsolgt.

Tilmed dig vores nyhedsbrev og køb før udsalget åbner for andre.

Husk, at varer i indkøbskurven ikke reserveres. Det er først, når du har betalt for varen, at du kan være sikker på, at den er din.

Mörkröda människor-ikoner på en röd botten

Hvad er Black Friday?

Black Friday-udsalget falder sammen med den amerikanske højtid Thanksgiving, der hvert år ligger på den fjerde torsdag i november. Under Thanksgiving samles familie og venner til et festmåltid med kalkun i hovedrollen. Dagen efter kaldes Black Friday. Fordi mange har fri fra arbejde, starter den amerikanske julehandel på denne fredag med masser af Black Friday-rabatter. I 2010'erne bredte traditionen sig også til andre lande. Man behøver jo ikke fejre Thanksgiving for at kunne gøre et udsalgsfund!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

…Og Black Week?

Begrebet Black Week er i de senere år blevet mere og mere almindeligt, fordi især e-handlende starter deres udsalg allerede mandag inden Black Friday. Så er der endnu flere chancer for at gøre et godt kup.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Sådan er Black Week 2023 hos Dustin

Hos os betyder Black Week, at du er inviteret til den vildeste udsalgsfest, der varer en hel uge. En uge spækket med ekstra gode priser og fantastiske tilbud på masser af kvalitetsprodukter.

Confetti som virvlar runt i luften

Vornår starter Black Week?

Black Week 2023 starter officielt kl. 10:00 den 20. november og løber til og med kl. 23.59 den 26. november. Black Friday 2023 er den 26. november.

Lad udsalgsfesten 2023 begynde!