DJI Phantom 3

Dronernes konge

Vores nørdhjerter slår lidt ekstra, når nogen nævner ”radiostyret”, og i dag er det forskellige multikoptere, der ligger tættest på hjertet. Hvem vil ikke gerne flyve med et stabilt flyvefartøj og optage video flere hundrede meter oppe i luften?

Vores absolutte favorit i denne kategori er DJI’s seneste quadrokopter, DJI Phantom 3. Den egner sig formentlig ikke til alle, da den er ret dyr, men hvis man vil have en rigtig god drone, er den det bedste alternativ, hvis man sammenligner ydeevne pr. krone. Hvis man senere vil opgradere, kan man fortsætte med samme mærke og købe en DJI Inspire.

Intel Core i7 6700K

Det oplagte valg, når du bygger en gaming-pc

Intel Core i7 6700K er flagskibsprocessoren i Intels nyeste processorarkitektur, Skylake. Hvis du er på jagt efter det bedste af det bedste, skal du vælge denne processor, da 6700K er forbedret på alle punkter sammenlignet med forgængeren 4790K.

Den vigtigste nyhed er, ifølge os, at 6700K har en ny konstruktion og et nyt varmeledende materiale, der gør den mere energieffektiv end forgængeren. Den har desuden, ligesom 4790K, ulåste kerner samt flere funktioner for de, der vil overclocke. Ifølge flere tests bør du kunne få clockfrekvensen op til i hvert fald 4,6 GHz. Sidst, men ikke mindst giver den nye arkitektur os muligheden at bruge DDR4-hukommelse. Kort fortalt er 6700K det oplagte valg, hvis du skal bygge en gaming-pc.

Epson Perfection V850 Pro

Den ultimative fotoscanner

Dette er vores absolutte favorit, når det gælder scannere til fotografer, specielt hvis man både vil scanne analog film og papirkopier. Forgængeren, V750 Pro, var en rigtig god scanner, men der var et par ting, der kunne være bedre.

Med den nye V850 Pro fornemmer man, hvor meget Epson har lyttet til sine brugere, da man har forbedret scanneren ud fra al den kritik, de modtog fra brugerne. Epson har blandt andet fikset filmholderne, som nu er mere stabile og kan justeres i højden for bedst mulige skarphed. Epson har desuden fremstillet et system med to linser, hvor scanneren vælger den bedste afhængig af, hvad der scannes, for at hæve den reelle opløsning.

PlayStation 4 1TB

Få plads til dobbelt så mange spil

PlayStation 4 er på mange måder en fantastisk spillekonsol, men noget, som vi hos Dustin hurtigt opdagede, var, at den harddisk, den første generation blev leveret med, ikke altid var tilstrækkelig. I hvert fald for dem, der spiller rigtig meget og hele tiden køber nye spil uden at slette de gamle.

Vi blev derfor rigtig glade, da Sony lancerede en PS4 med 1 TB stor harddisk. Man kan selvfølgelig selv udskifte harddisken i sin PS4 og få mere lagringsplads, men for dem, der ikke har købt en enhed endnu, anbefaler vi 1 TB-versionen. Specielt hvis man ved, at man spiller mere end gennemsnittet eller bare skal spille alle PlayStation Plus-spil.

Sony Xperia Z5 Compact

Flagskibsydelse i et smart format

Hvis man er på jagt efter en ny mobiltelefon, er der masser af modeller af vælge mellem. Hvis man vil have en rigtig hurtig telefon, reduceres udvalget til alle producenters flagskibstelefoner. De fleste har dog ret store skærme, så hvad med os, der ikke vil have en kæmpe skærm? Jo, så bør man se på vores favorittelefon lige nu; Sony Xperia Z5 Compact. Den giver os nemlig fantastisk ydeevne i en normalstørrelse skærm.

Sony Xperia Z5 Compact er, siden dens lancering, blevet hyldet i teknologipressen rundt omkring i verden, og vi kan kun være enige med dem på alle punkter. Et par årsager til, hvorfor Z5 Compact er vores favorit lige nu, er den fantastiske ydeevne, det pæne design, det rigtig gode kamera og ikke mindst den lange batteritid. Man skal heller ikke glemme, at den er vandtæt, hvilket er en overraskende brugbar funktion.