Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Stor skærm med lille ramme er det nye sorte

Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung har for nyligt lanceret deres seneste flagskibstelefon, og den viser virkelig at Samsung er en af markedets bedste telefonproducenter. Det nye design, hvor forsiden af telefonen stort set kun består af en skæm, er noget vi ret godt kan lide, og det gælder for både den almindelige model og plusmodellen. Vi forstår selvfølgelig godt, at det ikke er alle, der er vilde med ekstremt store skærme, men vores favorit er dog uden tvivl Galaxy S8 Plus med en 6,1” stor skærm. Samsung Pay*, muligheden for at vise to apps og IP68-klassificeringen er bare nogle af de ting, der får os til at udpege denne telefon som værende en af vores favoritter lige nu.

*Samsung Pay er endnu ikke lanceret på det danske marked.

Giv din gamingcomputer det bedste

MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 11GB

Vil man have det bedste af det bedste (og hvem vil ikke det?), så er dette grafikkort uden tvivl en stærk kandidat lige nu. Spørger du os, så er det i hvert fald dette kort vi ville bygge vores næste gamingcomputer med. Eller ja, vi ville nok, i princippet, faktisk kunne vælge hvilket som helst 1080Ti-kort og være tilfredse. Dette er helt enkelt, det man skal have, hvis man vil game i dag.

Tynd, let og rigtig smart

ASUS ZenBook UX430UA

Det her med at mindske rammen omkring skærmen er noget af det bedste, der er sket, hvis du spørger os. Først fik TV-apparaterne supertynde rammer, senere kom så også de bærbare computere med på bølgen, og nu er det så rammen på mobiltelefoner, der er den store trend. Asus Zenbook UX430UA er en af vores favoritter når det gælder bærbare computere, der maksimerer skærmydelsen. Denne computer har en 14” stor skærm, men på en størrelse, som vi ellers kun ser hos 13”-computere. Desuden har computeren godt med ydeevne og vejer kun 1,3 kg, hvilket gør den til en rigtig god rejsekammerat.

Den bedste iPad hidtil

Apple iPad Wi-FI (2017)

Da Apple lancerede deres første iPad ændrede hele tabletmarkedet sig på en dag, og i dag er Apple iPad stadig en af de bedste tablets på markedet. Denne nye model er ingen undtagelse, og er lige nu en af vores favoritter. A9-chippen gør den hurtig, 128 GB lagringshukommelse gør, at du får plads til mange apps og medier og batteritiden på ti timer gør, at du sjældent behøver at oplade. Anvend den som morgenavis, spillemaskine, styr dit smarte hjem eller brug den som medieafspiller på rejsen. Eller hvorfor ikke bruge den til det hele?

AMD imponerer med Ryzen

AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz No Fan

AMD’s seneste processor har overrasket og er et stort step op fra tidligere modeller. Derfor kan vi ikke gøre andet end at udpege Ryzen 5 1600X til at være en af vores favoritprodukter lige nu. Rysen 5 1600X er udstyret med hele seks kerner, der har en basfrekvens på 3,6 GHz og kan boostes til op til 4,0 GHz. Den har desuden 12 tråde, der sammen med de seks kerne giver rigtig god ydeevne. Som en sidste detalje er kernerne oplåste, så hvis du vil overklocke er det bare at give los.