CAT S60

Smartphone med infrarødt kamera

Dette er måske ikke en mobil, der passer til alle, men vi synes alligevel at den er super cool. Dette er CAT S60, verdens første smartphone med indbygget infrarødt kamera. Telefonen er desuden klassificeret til IP68 og skal kunne klare at du taber den fra 1,8 meters højde, hvilket er imponerende, når skærmen er hele 4,7 tommer. Derudover er det en Android-telefon med to SIM-kortlæsere og et kamera på 13 megapixel. Hvordan skulle man ikke kunne lide det?

Sound Blaster Roar

Kraftfuld Bluetooth-højtaler med krystalklar lyd

For at vi kan være sikre på, at der er noget for enhver smag, er der mange forskellige Bluetooth-højttalere i vores sortiment. En af vores favoritter, som vi mener skiller sig ud fra mængden, er denne højttaler fra det klassiske mærke Creative. Creative Sound Blaster Roar er en højttaler med fem højtalerelementer, to forstærkere og et batteri på hele 6000 mAh. Dette giver dig en rigtig fed og høj lyd i en meget lille indpakning. Sound Blaster Roar kan du også tilslutte en computer via USB for at få endnu bedre lyd, og du kan derefter ændre, hvordan højttaleren lyder via softwaren Sound Blaster Control Panel.

Wacom Bamboo Spark

Den perfekte bro mellem analog og digital

Med den digitale tidsalder er det blevet meget mere sjældent at tage noter på papir. Alligevel sætter stadig flere mennesker pris på letheden og hastigheden ved at skrive på papir. Problemet opstår, når man vil overføre ens noter til den digitale verden, hvor man ofte er tvunget til at indtaste teksten manuelt eller scanne og fotografere ens tegninger, - hvis altså ikke man har en Wacom Bamboo Spark. Denne unikke gadget giver dig nemlig mulighed for at skrive på papir, som du plejer, men takket være en smart pen og en berøringsfølsom flade bag blokken, gemmes alt du gør, også digitalt. Utrolig smart!

Philips 43-tummare

Nogle gange har størrelsen betydning

Man plejer jo at sige, at størrelsen ikke har betydning, men nogle gange har den. For eksempel, når man skal købe en ny skærm. Derfor er denne store skærm fra Philips, for tiden, en af vores foretrukne skærme. Skærmen er på hele 43 tommer, hvilket er enormt stort, måske endda for stort til de fleste skriveborde, men hvis man kan få plads til den så er den virkelig imponerende. Det bedste er dog, at den ikke kun er meget stor, men den har også 4K-opløsning og et IPS-panel, der giver virkelig god farvegengivelse.

GTX 1080

Den næste generations grafikkort er her

Det var en selvfølgelighed, at vi skulle have det nye GTX 1080 med på listen over vores nuværende fem favoritter, hvordan kunne det ikke være det? Faktisk er alle nye 1080 GTX-kort favoritter for øjeblikket, men dette Asus-kort kan repræsentere dem alle. GTX 1080 er baseret på Nvidias nye Pascal arkitektur, hvilket har vist sig at være et meget vigtigt skridt fremad, når det kommer til ydeevne. Kort sagt, kan man ikke en gang sammenligne dette kort med ældre modeller. GTX 1080 er begyndelsen på en helt ny generation af grafikkort, og når det er sagt, så er der ingen tvivl om, at hvis du vil have det bedste af det bedste, så er det et 1080 GTX kort, du skal have.