Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Få perfekt WiFi-signal i hele hjemmet

Netgear Orbi WiFi System

Hvis en enkelt router ikke giver dig WiFi i hele hjemmet, er det tid til at undersøge løsninger med flere access points. De kan nogen gange være lidt svære at opsætte, og det er derfor, en af vores favoritter er Netgears Orbi-løsning. Orbi gør det nemlig ekstremt nemt at tilslutte flere enheder for optimalt trådløst signal i hele hjemmet.

En nødvendighed for droneentusiasten

DJI Goggles

Vi elsker at flyve, optage og fotografere med droner, og en af vores favoritter på droneområdet er helt klart hele DJI’s sortiment. Hvis man vil tage sin droneoplevelse til det næste niveau, er man nødt til at have et videoheadset. Med DJI Goggles behøver du ikke længere at stirre på en lille skærm, mens du flyver. Du kan i stedet træde ind i dronens verden og få følelsen af, at du flyver.

Oplev en helt ny verden med spil i VR

Playstation VR

VR har været på alles læber i de seneste år, og du er måske træt af at høre om det. Så har du formentlig ikke prøvet den ”rigtige” VR. Vi tror helt klart på, at VR er fremtiden, særligt inden for spil, og vi er derfor nødt til at fortælle om vores favorit på VR-området: PlayStation VR. Den er pt. vores favorit takket være brugervenligheden. Tilslut den til din PlayStation og gå i gang. Det er ikke sværere.

Kraftfuld gaming-pc og skærm i ét

Lenovo Y910

Vil du spille spil, men undgå det store computerkabinet, der ofte hører sammen med en god gaming-pc? Så har vi fundet den rette computer til dig: Lenovo Y910 AIO. Denne computer er virkelig imponerende, da den giver dig stort set alt det, du skal bruge i et meget kompakt format. Denne computer går nemlig ikke på kompromis med noget. Her får du både kraftfuld performance og en rigtig god gaming-skærm. Det bedste er desuden, at du nemt kan udskifte komponenter, hvis du f.eks. vil opgradere GPU’en (selvom det er et NVIDIA GTX 1070, som vil holde ekstremt længe).

Hold styr på sommertræningen

Garmin Forerunner 235

Nu er sommeren her, og hvad er bedre end at bevæge sig uden for og løbe en tur? Det er at bevæge sig uden for og løbe en tur med et helt nyt GPS-ur. Vores favorit inden for træningsarmbånd og GPS-ure er Garmin Forerunner 235. Dette ur har nemlig alle mulige funktioner i et meget smart format. Det er desuden utroligt prisvenligt.