Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Du vil elske dem ligeså meget, som vi gør

Vores favorit-gadgets lige nu.

Yubikey gør dig ekstra sikker på internettet

Yubico Yubikey U2f

Vores liv bliver mere og mere digitalt, og risikoen for, at vores personlige informationer kommer på afveje, stiger. Derfor er Yubico Yubikey U2f et af vores favoritprodukter lige nu. Yubikey ligner en lille USB-nøgle, men er egentlig en hardware-nøgle, der beskytter dine forskellige konti på nettet. Med Yubikey er det ikke længere tilstrækkeligt med en adgangskode til Facebook, Gmail eller andre tjenester. Du er også nødt til at have Yubikey tilsluttet til computeren, for på den måde undgår du, at andre får adgang til dine konti, selvom din adgangskode er endt i de forkerte hænder.

Smart kamera bevogter din hoveddør

Netatmo Welcome Home Camera

I dag er der rigtig mange smarte produkter, der gør dit hjem smartere. De mest almindelige produkter er ting, der styrer dine lamper på forskellige måder, men der er også anderledes produkter, som f.eks. Netatmos nye kamera. Netatmo Welcome er et smart kamera, der rettes mod din hoveddør. Kameraet registrerer, hvis nogen går ind ad døren, og takket være ansigtsgenkendelse kan det genkende personen. Du kan derefter få kameraet til at sende en besked hver gang, nogen kommer hjem, og få at vide, hvem det er. Det er perfekt, hvis du f.eks. vil vide, hvornår dine børn kommer hjem fra skole.

Smarte optagelser i 360 grader

Insta360 Nano

Den største trend lige nu inden for billeder og film er uden tvivl optagelser i 360 grader. Hvis du gerne vil i gang med at optage i 360 grader, kan vi anbefale Insta360 Nano 3D, som er vores favorit lige nu. Dette kamera er lidt mere klodset end mange andre modeller, hvis du f.eks. vil montere det på din hjelm, men fordelen er, at det er sindssygt godt til håndholdte optagelser. Du kan desuden nemt parre det med din iPhone for at få en stor og bedre skærm samt muligheden for nemt at dele dine optagelser, og det sætter vi stor pris på.

Stødsikker med mange funktioner

Dewalt MD501

Stødsikre telefoner er formentlig ikke et produkt, der passer til enhver, men for nogle er de uundværlige. Vores favorit på markedet lige nu er denne telefon fra Dewalt, da den ud over den ekstra beskyttelse, også giver os rigtig mange smarte funktioner, der er perfekte i en robust telefon. Dewalt MD501 er IP68-klassificeret, klarer fald fra to meters højde og kan bruges, selvom man har handsker på. Den har også en smart SOS-funktion for dem, der arbejder farlige steder. Man kan endda få telefonen til automatisk at aktivere funktionen, hvis den registrerer, at man falder. Ud over dette har den trådløs opladning, plads til to SIM-kort, push-to-talk-funktion og et godt kamera.

Verdens første Google Tango-telefon

Lenovo Phab 2 Pro

Dette er en af de større telefoner på markedet lige nu, men det er ikke selve størrelsen, der gør telefonen til en af vores favoritter. Lenovo Phab 2 Pro er nemlig verdens første telefon, der understøtter Google Tango. Google Tango er virksomhedens platform for Augmented Reality (AR), og den platform kræver, at mobilen er udstyret med specialkameraer, der registrerer dybde, og det er Lenovo Phab 2 Pro. Telefonen kan derfor fotografere et rum og lave et komplet 3D-kort over rummets opbyggelse, og kan derefter tilføje digitale objekter, der smelter sammen med omgivelserne. Ud over dette er det generelt også en rigtig god telefon.