iPad Pro

Den perfekte makker til de kreative

Der var længe rygter om, at Apple ville lancere en større iPad, og nu er den endelig på markedet; iPad Pro. iPad Pro er en tablet på 12,9’’, har en opløsning på 2732 x 2048 pixels og indeni finder vi en kraftfuld A9X-processor. Det er ikke et produkt til alle, men hvis man tilhører målgruppen, så er det et fantastisk produkt. Vi kan virkelig godt lide iPad Pro og anbefaler den til f.eks. fotografer, der vil fremvise og redigere deres billeder på farten. Takket være den nye trykfølsomme pen, som desuden registrerer hældning, er iPad Pro et fantastisk værktøj til dem, der vil skitsere og tegne digitalt.
Til produkterne »

Sennheiser Momentum

Fordi alle fortjener et par rigtig gode høretelefoner

Der er mange forskellige høretelefoner at vælge mellem, og det kan gøre valget svært, hvis man skal købe et par nye. Vi vil derfor tippe om et par høretelefoner, som vi mener, adskiller sig fra de andre og fortjener en anbefaling. En af vores favoritmodeller lige nu er nemlig Sennheiser Momentum, der fås i tre forskellige designs (in-ear, on-ear og over-ear), og er alle sammen gode valg i hver deres klasse. Alle har førsteklasses lyd, god byggekvalitet og, bedst af alt, man får rigtig meget værdi for pengene. Noget, vi også godt kan lide, er, at både on-ear- og over-ear-versionerne fås som trådløse.
Til produkterne »

TomTom Bandit

Et actionkamera med mange unikke (og smarte) funktioner

I løbet af de seneste år er markedet for actionkameraer virkelig eksploderet, og nu er der et helt hav af forskellige mærker og modeller. En af vores favoritter er den nye model TomTom Bandit, der kommer med flere unikke og rigtig fede funktioner. TomTom Bandit har blandt andet flere indbyggede sensorer, der registrerer din hastighed, acceleration, rotation og meget mere. Det bruger kameraet til automatisk at tagge dine optagelser med højdepunkter, f.eks. det øjeblik, du blev påvirket af flest g-kræfter. Kameraet har desuden en indbygget medieserver, der gør, at du kan se alt dette på din telefon, lade TomToms app lave en video med højdepunkterne og derefter sende filmen til din telefon for nem deling til sociale medier. Det er bare én af årsagerne til, at TomTom Bandit adskiller sig på markedet.

Asus ROG GX700VO

Vanvittig bærbar med vandkøling (!)

Vi er klar over, at denne computer nok ikke bliver købt af ret mange, men vi kan kun elske den for, hvor vanvittig den er. Vi skrev om computeren, da den blev lanceret på IFA-messen i september, og nu kan den altså bestilles. ASUS ROG GX700VO er altså en bærbar gamingcomputer med vandkøling. Uden dockingstationen har du en kraftfuld bærbar computer med 32 GB RAM, I7-6820HK-processor og et indbygget Nvidia GeForce GTX 980 (ikke mobilversionen). Når du docker computeren, så starter dockingstationens vandkøling, clockfrekvensen øges og du har nu en computer, hvis ydeevne kan sammenlignes med stationære gamingcomputere. Det er både unikt og rigtig fedt, men det er ikke ligefrem en computer til det gennemsnitlige menneskes pengepung.

Synology RT1900AC

Synologys første router er også en af verdens bedste

Synology er verdenskendte for deres funktionsspækkede og brugervenlige NAS’er, og nu har virksomheden bevæget sig ind på et helt nyt marked. Synology lancerede for nyligt Synology RT1900AC, som er virksomhedens første router. Selvom det er deres første router, så er den, utrolig nok, en af de bedste i prisklassen og uden tvivl en af vores favoritter lige nu. Synology RC1900AC er fyldt med funktioner, der gør, at selv den mest kræsne bruger bør kunne finde passende indstillingsmuligheder. Det betyder dog ikke, at routeren kun er til teknologinørder, da Synology har fremstillet en rigtig god grænseflade, der gør routeren meget brugervenlig, selv for almindelige mennesker.