ASUS Maximus VIII Extreme/Assembly

Bundkortet til monstercomputeren

Sommetider vil man bare have det bedste af det bedste, og så er ASUS Maximus VIII Extreme/Assembly et meget godt valg. ASUS Maximus VIII Extreme er et af de mest kraftfulde bundkort lige nu og er et af vores favoritkort til gamingcomputere. Tillægget Assembly betyder, at kortet leveres med to fede tilbehør. I æsken får man nemlig et frontpanel for nem adgang til høretelefonudgang og volumenkontrol. Panelet har desuden en indbygget DAC for at give dig endnu bedre lydkvalitet. I æsken finder vi desuden et netværkskort til 10G Ethernet, hvilket gør det til en rigtig prisvenlig pakke.

Dell XPS 13 Infinity

Suveræn performance i et kompakt format

Der er mange forskellige bærbare computere og afhængigt af anvendelsesområdet, er visse bedre end andre. Det er derfor svært at vælge en favorit, men som all-round-computer mener vi, at Dell XPS 13 adskiller sig fra de andre. Det gør den primært, fordi Dell har presset en rigtig stor skærm ind i et lille format. At computeren desuden er bygget ud af ét solidt stykke aluminium, er superlet og pakket med højtydende komponenter, gør den ikke dårligere. Dell XPS 13 er simpelthen en af vores absolutte favoritcomputere.

Netatmo Weather station

Hold styr på luftkvaliteten i dit hjem

Vi kan virkelig godt lide smarte hjem, og en gadget, der virker som en selvfølge i et smart hjem, er vejrstationen Netatmo. Nu synes du måske, at en vejrstation lyder en smule kedeligt, men Netatmo er så meget mere end bare det. Takket være en meget veldesignet app og to sensorer (en til udendørs og en til indendørs brug) giver Netatmo dig oplysninger om kuldioxid-niveau, luftfugtighed, temperatur og meget mere. Informationen kan du bruge til at forbedre dit hjem og dit velbefindende.

DXO One

Smart kamera, der kobles direkte til din iPhone

Er kameraet i din iPhone ikke altid tilstrækkeligt? Så har vi et produkt til dig; DxO One. Et lidt anderledes kamera, som du tilslutter til din iPhone eller iPad via Lightning-stikket. DxO One giver os det bedste fra to verdener: den giver os billedkvaliteten fra et større kamera og enkeltheden og delingsmulighederne vi får, når vi tager billeder med vores mobiltelefoner. Det er som sagt lidt anderledes, men det er lige nu en af vores favoritter, da vi elsker muligheden for at kunne tage billeder i høj kvalitet uden at skulle medbringe et ekstra kamera.

Fibaro Starter Kit

Gør dit hjem smart med home automation

Home automation har været fremme i et stykke tid nu, og vi vil formentlig se en eksplosion på dette område i 2016. Home automation betyder, at du ved hjælp af sensorer og andre smarte produkter kan have fuld kontrol over samt styre dit hjem via din mobiltelefon. Som navnet hentyder, kan du også automatisere en hel del i hjemmet. Du kan f.eks. automatisk tænde og slukke lamper afhængig af, hvor lyst det er i hjemmet. Af de home automation-systemer, der fås på markedet i dag, er Fibaro helt klart en af vores favoritter, og de tilbyder masser af muligheder og produkter med pænt design. De har desuden dette udmærkede startkit, det indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang.