G5 Camera kit

Den perfekte mobil til den fotointeresserede

LG’s nyeste flagskibstelefon blev straks en af vores favoritter, da den blev præsenteret. LG overraskede nemlig os alle sammen med en anderledes og modulbaseret telefon. LG G5 tillader, at brugeren udskifter den nederste del af telefonen ud fra sine behov. De har f.eks. et kameramodul til dig, der er fotointeresseret, og hvis du kan lide musik, er der et modul med høretelefonforstærker og DA-converter.

Vores favorit lige nu er kameramodulet, der giver dig suveræn kontrol over dine billeder, og det er derfor, LG G5 er på listen med vores fem favoritter lige nu.

Quantum break

Tv-spil og tv-serie i ét

Et af vores favoritspil lige nu er det lidt anderledes Quantum Break og det er med på listen med vores fem favoritprodukter. Dette spil forsøger at blande en klassisk shooter med en tv-serie(!), og det klarer de meget godt. Ja, du læste korrekt, dette spil fungerer sådan, at du spiller lidt, for så at se et 20 minutter langt tv-afsnit om handlingen, og så spiller du lidt igen.

Hvis du ikke er fan af lange cut scenes, lyder det måske ikke særlig godt, men udvikleren Remedy har gjort et fantastisk stykke arbejde og er lykkedes med det hele på en rigtig imponerende måde.

Nighthawk X8

Opgrader dit netværk med denne monsterrouter

Hvis man kan lide teknologi, er der få ting i hjemmet, der er ligeså vigtige som en rigtig god router. Routeren er hjertet i det digitale hjem, og næsten alle gadgets i dag kræver et godt netværk for at fungere optimalt. Derfor havner Netgear Nighthawk X8 på listen over vores fem favoritter lige nu. Den er nemlig blandt det bedste, man kan få på router-området.

Nighthawk X8 er en AC5300-router, der er udstyret med fire aktive antenner, beamforming-teknologi, MU-MIMO og alt mulig andet, du kunne ønske dig. Den er et ”must have” for personer, der tager sit trådløse netværk rigtig seriøst.

Synology DS216j

Den perfekte NAS til hjemmet

Hvorfor, der endnu ikke står en NAS i hvert hjem, synes vi, er et mysterium, da de kan bruges til så mange forskellige ting. Hvis du er interesseret i at opgradere dit NAS-løse hjem eller udskifte en NAS, der er ved at være forældet, så har vi det perfekte valg til dig. 

Synology DS216j er en helt ny NAS med kraftfuld processor, to harddisk-pladser og flere smarte funktioner. Den har blandt andet masser af specialfunktioner for nemt at kunne streame forskellige medier til både mobil og computer. Det gør den til vores favorit blandt NAS’er til hjemmet.

MBG Padlock

Slip for nøglerne med en smart lås

Vi elsker teknologi og synes, det er fantastisk, når analoge gadgets opgraderes med digital teknologi. MBG’s hængelås er lige præcis sådan en gadget, og derfor havner hængelåsen på listen med vores fem favoritter.

Med denne hængelås slipper du for nøglen, da du i stedet låser den op med din mobiltelefon via Bluetooth. Låsen fås til både indendørs og udendørs brug og kan indstilles til at åbnes, så snart du er tæt på eller med en app. En stor fordel med denne lås er, at du kan give midlertidig adgang til venner og familie, der har brug for det, du nu har låst inde.