Garmin Vivoactive HR

Det perfekte smartwatch til den aktive

Der er mange smartwatches at vælge mellem, hvor de mest kendte formentligt er urene fra producenter som Apple, Samsung og LG. Der findes dog en anden kategori med smarte ure, der egner sig til de mere aktive personer, og i denne kategori er vores favorit lige nu Garmin Vivoactive HR.

Dette ur har en indbygget GPS-antenne, der er perfekt til løbeturen, eller når du skal ud at cykle. Det har desuden en batteritid på op til 8 dage, så du også kan bruge uret, når du sover, for at registrere dit søvnmønster. Sidst, men ikke mindst, er Garmin Vivoactive også vandtæt, så du også kan holde styr på din svømmetræning.

Lenovo X1 Tablet

2-i-1-computer med indbygget projektor og RealSense-kamera

Fremtiden for 2-i-1-computere er lys, da de bliver mere og mere populære. Det er de, fordi de giver brugerne mulighed for at bruge computeren på en måde, der passer dem. Det er noget, Lenovo har taget til det næste niveau med deres Lenovo ThinkPad X1 Tablet.

X1 Tablet er primært en tynd og kraftfuld 2-i-1-computer med et komfortabelt tastatur og Windows 10 Pro. Det er ikke i sig selv unikt. Det, der gør X1 til en af vores favoritter, er de moduler, man kan tilføje. Der er blandt andet et modul, der giver tabletten en indbygget projektor, men det fedeste er nok det modul med indbygget RealSense-kamera.

Raspberry Pi 3

Den lille computer med store muligheder

Vi har altid været store fans af Raspberry Pi, og den nyeste version er ingen undtagelse. Den nyeste model, Raspberry Pi 3, er udstyret med en ny og mere kraftfuld processor, der åbner op for flere anvendelsesområder, og har endelig fået indbygget WiFi, som gør nogle byggerier nemmere.

Denne billige computer har altid været den perfekte hjerne i mange forskellige hjemmebyggerier, som f.eks. medieafspillere, arkademaskiner og hjemmeservere. Nu kan den desuden bruges som hjemmecomputer, hvis man kun skal skrive og surfe.

Steelseries Rival 700

FPS-musen til den kræsne

Denne mus er uden tvivl en af vores favoritter pt. Steelseries Rival 700 er den nyeste mus fra Steelseries, og spiller man FPS-spil, bør denne ligge højt på ønskelisten.

Dette er en ekstremt præcisionssikker mus med mange smarte funktioner, så du ikke behøver at skifte mus de næste mange år. Den har blandt andet en udskiftelig sensor, så hvis der kommer noget nyt, kan den nemt opgraderes. Den har også en smart OLED-skærm, der kan vise det, du ønsker, og musen kan desuden give taktil respons, f.eks. når magasinet er tomt.

Samsung Gear S7+VR

Virtual reality er det nye sort

En af de fedeste telefoner lige nu er Samsung Galaxy S7, og er desuden en af de bedste på markedet. Telefonens processor er 30% hurtigere end forgængeren, har hele 4 GB RAM og sidst, men ikke mindst, har den en meget høj skærmopløsning.

Det sidstnævnte er desuden meget vigtigt, når det gælder tilbehøret, som vi næsten kan lide mere end selve telefonen; Gear VR. Det er faktisk dette fantastiske VR-headset, der gør, at Galaxy S7 er vores favorittelefon lige nu, da de passer godt sammen. Og hvordan kan man ikke lide VR?